reklama
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
;D nie załapałam!!!!
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
Sliczne zdjecia...niedlugo i ja bede sie cieszyc takim szczesciem...juz niedlugo bo dokladnie 29 kwietnia ;D
Agnieszka18
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Asmodis - to fantastycznie ,
jestem mężatka od 10 lat i polecam
jeśli sie kochacie i jesteś pewna że to ten gość, - Wam na pewno sie uda gorąca w to wierzę!!!!!
jestem mężatka od 10 lat i polecam
jeśli sie kochacie i jesteś pewna że to ten gość, - Wam na pewno sie uda gorąca w to wierzę!!!!!
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
Ja tez sie bardzo ciesze...my jestesmy juz razem 8 lat w maju byloby 9...DLUGO
myslelismy o slubie ale zawsze cos tam wypadalo, od jakiegos czasu mieszkamy ze soba (jeszcze wtedy nie wiedzielismy o dzidzi) a teraz bedzie slub...zreszta po tak dlugim byciu ze soba to juz wypada,choc wszyscy mowia ze mjy to juz jak malzenstwo ;D
Madziujka ...oczywiscie ze sie pochwale
myslelismy o slubie ale zawsze cos tam wypadalo, od jakiegos czasu mieszkamy ze soba (jeszcze wtedy nie wiedzielismy o dzidzi) a teraz bedzie slub...zreszta po tak dlugim byciu ze soba to juz wypada,choc wszyscy mowia ze mjy to juz jak malzenstwo ;D
Madziujka ...oczywiscie ze sie pochwale
reklama
anusieńka
Fanka BB :)
madziujka pisze:Super!!!!!!! Masz bardzo ciekawą urodę i fantastyczną kreację ślubną!!!
Jesteś baaaaardzo podobna do mojej koleżanki. Ona też chciała mieć kapelusz zamiast welonu!!!
A moze się znacie
Madziulko to jest i kapelusz i welon - tam z tyłu kawałeczek widać!!!!!!!!!! jak się dobrze przyjrzeć - super oryginalne
Podziel się: