reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ten najpiekniejszy dzień - jak wyglądałyśmy

reklama
uuuu wychodzisz za mąż.... stateczna mężatka!!! ;) :) Mam nadzieję że sie pochwalisz zdjątkami!!! :)

Asmodis - to fantastycznie ,
jestem mężatka od 10 lat i polecam
jeśli sie kochacie i jesteś pewna że to ten gość, - Wam na pewno sie uda gorąca w to wierzę!!!!!

Ja tez sie bardzo ciesze...my jestesmy juz razem 8 lat w maju byloby 9...DLUGO
myslelismy o slubie ale zawsze cos tam wypadalo, od jakiegos czasu mieszkamy ze soba (jeszcze wtedy nie wiedzielismy o dzidzi) a teraz bedzie slub...zreszta po tak dlugim byciu ze soba to juz wypada,choc wszyscy mowia ze mjy to juz jak malzenstwo ;D

Madziujka ...oczywiscie ze sie pochwale

A to My   11.IX.2004

my8sq.jpg

Super!!!!!!! Masz bardzo ciekawą urodę i fantastyczną kreację ślubną!!!
Jesteś baaaaardzo podobna do mojej koleżanki. Ona też chciała mieć kapelusz zamiast welonu!!!
A moze się znacie  ;) :)

reklama
madziujka pisze:
Super!!!!!!! Masz bardzo ciekawą urodę i fantastyczną kreację ślubną!!!
Jesteś baaaaardzo podobna do mojej koleżanki. Ona też chciała mieć kapelusz zamiast welonu!!!
A moze się znacie  ;) :)

Madziulko to jest i kapelusz i welon - tam z tyłu kawałeczek widać!!!!!!!!!! jak się dobrze przyjrzeć - super oryginalne :)

Do góry