reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ten najpiekniejszy dzień - jak wyglądałyśmy

dZIEWCZETA- WSZYSTKIE WYGLĄDACIE PRZEPIĘKNIE, ORYGINALNIE I BARDZO UROCZYSCIE- a miłość mozna odczytac z oczu:):)ach..cudowny to był dzień;)

reklama
a oto co miałam pokazać w sukience
ta warstwa wyłaniająca się w spódnicy jest przezroczysta i posypana mieniącymi się szkiełkami, takie same szkiełka były na kwaiatkach przy spódnicy i gorsecie...
rusałka tak cudowny...

Sosenko ślicznie wyglądacie oboje :) Ah ta miłość... jaki świat dzieki niej jest fantastyczny ::) :D

A mnie coś dziś "wzięło" na oglądanie naszych zdjęć ślubnych, ah... mmm... piękne chwile (choć teraz też jest cudownie, to wiadomo ŚLUB jest cudownym wydarzeniam)

Pozdrawiam serdecznie :-*

Ojjj... też bym się przeszła... tyle że teraz to za bardzo bym się nie wybawiła :laugh: Ale ostatnio dosżły mnie wieści że się szykuje jakieś u nas tyle że dopiero we wrześniu ;D

Pozdrawiam serdecznie ;D

Witam Was dziewczyny.
Ja tu jestem nowa, to jest mój pierwszy wpis ale od tygodnia przeglądam Babyboom. Mama nadzieję że uda mi się wkleić zdjęcia.
Mój ślub odbył się 15-10-2005r.
Teraz w styczniu staramy się o małego bączka od 1,5 tygodnia. Mam nadzieję że się uda.
Pozdrawiam
Monika

Próbuję ale nie udaje mi się wkleić zdjęć. Pomóżcie jak to zrobić?

reklama
Do góry