reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ten najpiekniejszy dzień - jak wyglądałyśmy

Ooooo rany Renatina zatkało mnie !!!! Przepiękne zdjęcia :) Rany Ty miałaś chyba sen z bajki :o :o :o Wow jestem pod niesamowitym wrażeniem :)

Ja też będę troszkę wścibska... czy mi się zdaje czy macie obrączki na paluszkach lewej dłoni ?? :) Wiem że amerykanie chyba tak mają :)
I jeszcze jedno... ALE MASZ SUPER... mmmm zawsze marzyłam żeby choć na wakacje spędzić na Sycylii... oh :)

Buziaki i mnóstwo pozdrowionek :-*

reklama
Agutek i Dodeczka
Z ta pogoda to nie jest moze az tak dobrze - to zalezy oczywiscie od pory roku, teraz np. dni sa juz chlodniejsze i nawet czesto pada ale pogoda szybko sie zmienia...
a w lecie to lepiej nie mowic, nie dosc, ze upal okropny to jeszcze wilgoc brrrrrrrrr
prawde mowiac to bardzo chcialam aby malenstwo urodzilo sie przed latem, zebym nie musiala chodzic z brzuszkiem w te upaly, ale nic z tego!!
co do obraczek to tutaj tez nosi sie na lewym palcu
Dodeczka nie ma problemu: jesli kiedys zechcesz przyjechac to zapraszam, pojdziemy sobie na Etne, Sycylia jest naprawde piekna!!
Nie moge powiedziec, zebym sie tutaj zle czula ale CHETNIE przeprowadzilabym sie do innej czyt. wiekszej miejscowosci (tutaj gdzie mieszkamy jest ok 2500 osob) no i oczywiscie cala rodzinka ::) co NIEZBYT mi sie podoba
a dlaczego to chyba nie musze pisac.............
moc usciskow

A dawno temu wyprowadzilas sie z Polski?
Jejku jestem ciekawa jak tam jest na Sycylii, jak to sie zyje w zupelnie innej kulturze, z innym jezykiem itp. :D

Renatina piękne zdjęcia - dziękuję za więcej ujęć welonu ;)

No ale mieszkania na Sycylii nie zazdroszczę... Wakacyjnie przepiękne miejsce - ale te upały muszą faktycznie dawać w kość. Ja tam kocham Polskę - z jej pochmurną, mglistą i rozciaptaną jesienią ;D

Renatina pisze:
i pytanko: Jak sie cytuje w ramce?
pozdrawiam

Przy każdej wypowiedzi masz opcję w prawym górnym rogu: CYTUJ

Jeśli chcesz zacytować czyjąś wypowiedź, klikasz: cytuj, pojawia się okienko: wyślij odpowiedź, tam masz zawarty cytat, pod nim możesz dopisać swoją wypowiedź :)

Renatina jejku czyżbym dostała zaproszenie ?? Dziękuję i obiecuję że jak uda mi się tam kiedyś wyjechać to dam Ci znać :) Będziesz moim prywatnym przewodnikiem ;)
Co do rodzinki, no to faktycznie nie za ciekawie... ale uszy do góry :) Uf, ja sobie nie wyobrażam żeby tak u nas zebrać całą rodzinkę do jednego miasta... grrr... ;)
Co do ciąży to będziesz musiała się bardzo oszczędzać, bo przy gorącym klimacie jest strasznie ciężko i szybko nóżki puchną... Ale dzidziuś Ci nie zmarznie za to :)

Ja uwielbiam podróżować, ale podobnie jak Esia jakoś nie mogłabym zostawić tu wszystkiego (choć wiele rzeczy mi nie odpowiada) ;)

Pozdrawiam serdecznie :) Buziaki :-*

hej Renatin a wlasnie zauwazylam te malutka roznice :) :) a co do pochodzennia twojego meza to sie domyslilam ze raczej nie jest polakiem bo zdjecia sa naprawde cudowne jak z bajki :) :) Ja mieszkam w Niemczech ale nie ma czego zazdroscic a tobie to jest czego :laugh: pozdrawiam

reklama
Do góry