reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Temat wspomnieniowy, watki połaczone z czasu naszych ciąż.

reklama
Czesc Dziewczyny :)

W koncu sie doczekalam :!: moja dzidzia dala znak , ze jednak jest w moim brzuszku :D Poczulam delikatne glaskanie od wewnatrz, i to nie bylo burczenie w brzuchu, nie moge doczekac sie na kolejne :D

Tak, to moja pierwsza ciaza, nie wiedzialam czego mam sie spodziewac, slyszalam o bulgotaniu, burczeniu, o motylu itp :) ale widac w kazdym przypadku to rzecz indywidualna. Sama jestem w szoku, ze juz poczulam. Poczekaj jeszcze chwilke i tez sie doczekasz :D

A ja wczoraj bawiłam sie z moją dzidzią. Naciskałam brzuszek a maleństwo odpowiadało mi kopniaczkeim.Ale to było słodkie ;)

Tylko pozazdroscic... Wasze dzidzie daja Wam juz tak wyrazne znaki... a moj jest jakis enigmatyczny... W ogole nie czuje ruchow, tylko cos tam mi sie w brzuchu coraz czesciej przemieszcza, tak delikatnie, ale to nie sa zadne kopniaki ani nic charakterystycznego, moze to taka silna perylistyka jelit? A jak przykladam reke to nic nie czuje... :(

Ja dzisiaj w nocy polozylam sie na plecach i polozylam reke na brzuszku i dzidzia sie poruszyla, poczulam takie delikatne puanie tam gdzie trzymalam reke, wczesniej tez tak robilam ale dopiero dzisiaj poczulam cos takiego.:-)

Kochana jasne ze nie codziennie, chociaz moje daje jakies znaki ale podobno na poczatku to tak jest nieregularnie.Moje tak leciutko puka do mnie a twoje?
Ja jestem teraz w 18,4tc a ty?

reklama
Aga27
Ja tez sie martwilam ze moje nie daje znakow ale jak widzisz nie tylko nasze dzidzie sa troszke ospale. Moja np nie lubi dymu z papierosow i jak wdycham go dluzej to zaczyna rozrabiac, wczoraj np dopiero jak wsiadlam do auta i wlaczylismy muzyczke to sie uspokoila.Jeszcze bedziemy mialay dosc tego kopania.

Do góry