reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

TĘCZA PO BURZY czyli fotki ciotki klotki :D

reklama
przesyłam zdjecia mojego kochanego synka Dawidka Doriana. synek podobny do tatusia:) juz razem w domku i szczesliwi:-)

ss.jpg

dawidek.jpg

Załączniki

• ss.jpg
    ss.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 126
  • dawidek.jpg
    dawidek.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 156
eve i iluś przecudne maleństwa gratulacje ofromniate
lili sliczne jak dwie kropelki wody
kasia ależ ten czas leci sliczna panica :D
kwiatuszek boski usmieszek
lady MK jasne że cie pamietam, tyle sie napłakałam razem z tobą i z dzieczynami z cpp a potem tak nagle po wyjeździe na urlop zniknęłaś bez sladu a tu proszę taka cudowna niespodzianka gratuluję ci z całego serca
u nas wszystkook młoda otoczona chorymi wszyscy w domu mieli grype złapała tylko 3 dniowy katarek, w dalszym ciagu ma problemy z jedzeniem obiadków itp, juz nie wiem co robic ale moja mama miała ze mna to samo, wczoraj zwymiotowała mi po jabłku np masakara.
8 ząbków pozostałe niby ida ale tak juz sie to kula od 3 miesiecy, dziasełka rozpulchnione ale zabków nie widać
Zaczeła chodzić po "mikołaju" tj 5 grudnia pierszy raz sama przeszła cały duzy pokój, w mikołaja nic, ale od 7 grudnia juz nie usiedzi.
Umie pokazac gdzie ma nózki, oko, uszy itp
Do nasladowania zwierzatek dołaczyła małpka uuu uuu a, wąz i syczy, osiołek iya, kangur hop hop i tygrysek gyy (niby grry) rozpoznaje pandę, do tego aka to chionka, apa to lamka, uka to zupka i kupka :D no i zamiast cici robi juz miaułczy jak kotek, tota to ciocia, baba i dzio (dziadek) sporadycznie sie jej wyrwie
no i zaczeła sie era pytań : a tu? i pokazuje palcem domagajac sie odpowiedzi co to jest, ulubiona zabawa to w dalszym ciągu chowanego woła "dzie" i mamy jej szukać i uwielbia ogladac ksiazeczki nawet te z cienkimi kartkami ładnie przeglada i oczywiscie tanczenie "ta dorotka" kręci sie w kółko i jak jest wers i tupała głusno krzyczy "tu tu tu "i tobi tup tuptup
sie rozpisałam masakra a i odkad zaczeła chodzic starsznie póżno chodzi spać przewaznie koło północy my jestesmy wykończeni, najpier m ja myślałam że to chwilowe ale to juz trwa prawie miesiąc już nawet próbowała wczesniej wybudzac z drzemki popołudniowej przewaznie spi od 2-3godzin w ciągu dnia, ale na pore wieczornego spania i tak nie miało to najmniejszego wpływu rano wstaje między 9-10 przy czym nad ranem ok 5-6 domaga sie butelki. Niektóre dzieciaczki tak maja jak zaczynaja chodzic przewaz nie trwa to od 3-4 mcy.... no nic zobaczymy

nic pozdrawiawiam wszystkie i przesyłam całuski dla waszych dzieciaczków

kurcze ależ sniegu macie :D u nas nawet się niezapowiada wiec nawet sanek nie kupowałam :D
co do jajek kanapa jak najbardziej anty jajeczna :D hehe mam nadzieje ze moja tez w koncu zacznie w końcu jesć normalnie, miseczki z IKEA the best, sliczne ma włoski a te oczka przesliczna ta twoja córcia

pozdrawiam i przesyłam całuski

A to moje krasnale. na foto z mikołajem, michał siedzi z kolegą, stasiem, w wieku weroniki :-)

Załączniki

• IMG_0002.jpg
    IMG_0002.jpg
    38,8 KB · Wyświetleń: 127
  • IMG_0069.jpg
    IMG_0069.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 120
  • IMG_0075.jpg
    IMG_0075.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 104
  • IMG_0089.jpg
    IMG_0089.jpg