U nas P. jak wypije to z reguły śpi w innym pokoju.. czasem zdarza się że śpimy razem, ale to ma zabronione odwracanie się w moją stronę. Ale z racji tego, że on pije z trzy razy do roku bo ciągle za kółkiem to nie ma za dużo takich historii..
reklama
pati...
Fanka BB :)
Dziekuje Wam dziewczyny, bo myslalam, ze moze tylko ja mam z tym problem, wyczowam najmniejsza ilosc alko i strasznie mi to przeszkadza....Mam tez lek w sobie, ze jakby cos sie dzialo to bede sama.....
M faktycznie nie pije, bardzo rzadko mu sie zdarza, zazwyczaj na jakis imprezach rodzinnych, taki wyskok jak dzisiaj to pierwszy raz, i moze za ostra byla moja reakcja ale to silniejsze ode mnie.....
I co ja poradze, ze czuje to w jego oddechu do teraz, dobrze, ze poszedl juz spac.....
Oczywiscie mi teraz smutno
M faktycznie nie pije, bardzo rzadko mu sie zdarza, zazwyczaj na jakis imprezach rodzinnych, taki wyskok jak dzisiaj to pierwszy raz, i moze za ostra byla moja reakcja ale to silniejsze ode mnie.....
I co ja poradze, ze czuje to w jego oddechu do teraz, dobrze, ze poszedl juz spac.....
Oczywiscie mi teraz smutno
pati...
No wlasnie wiem i On sie pilnuje, sam mowi, ze musi byc gotowy na porod w kazdej chwili i wkurza mnie to, ze tak sie zachowal bo to do niego nie podobne......
Ale juz koniec, minie mi przez noc a jutro bedzie mam nadzieje milszy dzien....
Ja mam juz taka burze hormonow, ze sama ze soba nie wytrzymuje, placzliwa jestem, zlekniona jakas, tak chcialabym miec juz Hanie przy sobie i byc pewna, ze jest zdrowiutka i sliczniutka.....
Ale juz koniec, minie mi przez noc a jutro bedzie mam nadzieje milszy dzien....
Ja mam juz taka burze hormonow, ze sama ze soba nie wytrzymuje, placzliwa jestem, zlekniona jakas, tak chcialabym miec juz Hanie przy sobie i byc pewna, ze jest zdrowiutka i sliczniutka.....
iga73
burzę hormonów to ja też mam, ostatnio chodzę ciągle wkurzona, żeby nie napisać dosadniej, ciągle wydzwaniają różni handlowcy z duperelami, szczególnie kiedy chcę sobie uciąć drzemkę w ciągu dnia jeden raz dzwonił 10! razy pod rząd, a mam przecież pocztę głosową może się nagrać, w końcu wyłączyłam telefon, jakby co to daj znać i możemy się spotkać na herbatce, koło szkoły jest (chyba jeszcze jest) cukiernia - kawiarnia na piętrze nad Carefourem. ponarzekamy i nam ulży ;-)
Podziel się: