reklama
Mi się nie podobają tatuaże. Tym bardziej nie wydaje mi się zeby tego typu tatuaż był dobrym pomysłem.
mi sie strasznie podobaja tatuaze kazdy jeden sie z czyms wiaze i nie usunelabym a jak bede miala 50lat trudno ze dla kogos bedzie okropny dla mnie zawsze bedzie piekne to co z nim zwiazane
i tez mysle nad zrobieniem tatuazu taki zegar stary ( jak krolik z alicji w krainie czarow mial) a na nim wybita godzina porodu a na drugiej 'klapce' data i imie ale jeszcze sie zastanawiam
pchelka bardzo mi sie podoba i brawo za odwage
i tez mysle nad zrobieniem tatuazu taki zegar stary ( jak krolik z alicji w krainie czarow mial) a na nim wybita godzina porodu a na drugiej 'klapce' data i imie ale jeszcze sie zastanawiam
pchelka bardzo mi sie podoba i brawo za odwage
Moim zdaniem przemyślany i dobrze dobrany tatuaż może bardzo atrakcyjnie wyglądać. Planuję przed wakacjami sprawić sobie jakiś fajny tatuaż na łopatce. Szukam po galeriach i ciekawych stronach internetowych. Jak szukacie inspiracji, zajrzyjcie na Link do: Galeria tatuaży damskich, może znajdziecie coś dla siebie. Jest w czym wybierać, choć ja nadal nie mogę się zdecydować
reklama
Super! Dzięki wielkie Z całą pewnością przydadzą mi się te informacje
Podziel się: