reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

hej laseczki ;-)
Agunia to przekichane z tą klasą nie fajnie was zrobili :no:

u mnie już się daje we znaki szał przed komunijny i co chwilę do sklepu latam po to i po tamto :baffled: zaraz znów lecę po białe skarpetki :zawstydzona/y: no nie wiem jak mogłam wcześniej nie kupić :sorry2:

a tak w ogóle to jestem zła bo mi laptopik nie działa :dry: nie może sobie K z nim poradzić już któryś dzień i nie zdążyłam z tym trzecim rozdziałem na jutro więc i czwartego nie ma co dawać :baffled: więc tylko się przejadę odebrać tamte dwa i mam nadzieję że promotorka będzie z nich zadowolona choć ją to trudno zadowolić :dry:

reklama
:-):-):-):-):-) Wybrałam się z synkiem na plac zabaw na rowerze :-) Teraz Maluszek śpi.
Mam prośbę - jak będzie w planie jakieś spotkanie parkowe, dajcie mi znać na N-K. Przy takiej ilości postów, nie wyłapię info o spotkaniu :-:)confused:

haloooo dziewczyny gdzie jesteście
a040.gif
g030.gif
k040.gif
d035.gif

reklama
Do góry