reklama
anneczka1983
Fanka BB :)
Agawa oczka solą fizjologiczną można przemywać
ja się melduję po parku super było i jak cieplutko
ja się melduję po parku super było i jak cieplutko
hejka
fajnie ze parkowe sie udało a gdzie foteczki?
Anita rosnie ci mały podrywacz;-)
Agawa ja dawałam Kondziowi Meli moje melko jak mieli katar i im przechodziła oczka mozesz tez przemywac przegotowana woda lub słaba herbata czarna
zdrówka i powodzenia jutro:-)
fajnie ze parkowe sie udało a gdzie foteczki?
Anita rosnie ci mały podrywacz;-)
Agawa ja dawałam Kondziowi Meli moje melko jak mieli katar i im przechodziła oczka mozesz tez przemywac przegotowana woda lub słaba herbata czarna
zdrówka i powodzenia jutro:-)
Hejka :-)
No to parkowe spotkania 2009 rozpoczęte :-)
Zrobiłam parę fotek ale coś mi aparat siadł
Mnie jutro nie będzie ;-) bo dostałam propozycję nie do odrzucenia
Anita fajny uśmiechnięty Oskarek :-) Uważajcie z tym słońcem ;-)
Agawa całusy dla Mikołajka :-)
No to parkowe spotkania 2009 rozpoczęte :-)
Zrobiłam parę fotek ale coś mi aparat siadł
Mnie jutro nie będzie ;-) bo dostałam propozycję nie do odrzucenia
Anita fajny uśmiechnięty Oskarek :-) Uważajcie z tym słońcem ;-)
Agawa całusy dla Mikołajka :-)
karolcia-83
Matuś Miniu i Karola :)
dokładnie zgadzam sie z Toba chociaz według mnie karmienie piersia dziecka rocznego to juz przesada co dopiero 2 czy 3 latka..ale to moje zdanie
ja karmiłam Matusia do 14 miesiąca i uważam to za pozytyw ale jak już jadł normalne posiłki to nie robiłam tego publicznie.
karolcia-83
Matuś Miniu i Karola :)
My już jesteśmy w dużej części spakowani. Jutro trzeba jakoś to wszystko w samochodzie usadowić. Najgorsze że mamy prezenty urodzinowe które są dość pokaźnych rozmiarów. Teraz chłopcy już śpią i mam nadzieję że ta noc będzie spokojniejsza od poprzedniej. Fajnie że parkowe udane.
Marlenka
Marcowa Mama 2006
KAROLCIA Szerokiej drogi. Mam nadzieję, że w końcu się spotkamy...
Super, że sezon parkowych spotkań został otwarty. Kupiłam Ł. kask ochronny i będziemy mogli przyjeżdżać do parku na rowerze. Oczywiście Ł. w foteliku
Nie obiecuję, ale może jutro faktycznie dotrzemy do parku... hmmm. Zobaczę, jak wyrobię się z praniem zasłon.
Super, że sezon parkowych spotkań został otwarty. Kupiłam Ł. kask ochronny i będziemy mogli przyjeżdżać do parku na rowerze. Oczywiście Ł. w foteliku
Nie obiecuję, ale może jutro faktycznie dotrzemy do parku... hmmm. Zobaczę, jak wyrobię się z praniem zasłon.
reklama