reklama
przede mna tez jutro mycie okien i pranie firanek ale to bedzie gora 15 min:-)
dzis krążyłam za spacerówka dla malego i sobie upatrzylam juz kiedys ale szok jak ceny poszly w gore!! kosztowala 300zł a teraz juz 370, nawet na allegro poszly tak do gory

kupilam sobie butki ale cierpliwosci teraz trzeba miec duzo tyle ludzi w sklepach ze nie ma jak butow mierzyc
..wiec nie tylko my mamy zakupowo - butowe szaleństwo ;-)ale i tak kupilam nie w ccc bo nie bylo mojego rozmiaru tylko w tym tip topie obok bo mieli kilka fajnych i niedrogich
ja o przygotowaniach na swieta poki co nie mysle choc za wiele sie pewnie nie orobie procz sałatki bo jedziemy do mojej mamusi:-)

dzis krążyłam za spacerówka dla malego i sobie upatrzylam juz kiedys ale szok jak ceny poszly w gore!! kosztowala 300zł a teraz juz 370, nawet na allegro poszly tak do gory

kupilam sobie butki ale cierpliwosci teraz trzeba miec duzo tyle ludzi w sklepach ze nie ma jak butow mierzyc

ja o przygotowaniach na swieta poki co nie mysle choc za wiele sie pewnie nie orobie procz sałatki bo jedziemy do mojej mamusi:-)
Coneco Traper tak sie nazywa - pomaranczowy chce kupic. Fajny byl tez baby design sprint ale mowil sprzedawca ze juz nie zamowi ich bo reklamacji na nie mial sporo bo sie rama łamie
wiec zostane przy tym Coneco.
A okien mam 4 średnie i 1 male
ale mam szmatki fajne do mycia okien (tylko woda sie myje) wiec smug nie ma i polerowania i szybko idzie:-) smiem twierdzic ze lubie myc okna

A okien mam 4 średnie i 1 male

madzikm
Mamy lutowe'07
Coneco Traper tak sie nazywa - pomaranczowy chce kupic. Fajny byl tez baby design sprint ale mowil sprzedawca ze juz nie zamowi ich bo reklamacji na nie mial sporo bo sie rama łamiewiec zostane przy tym Coneco.
A okien mam 4 średnie i 1 maleale mam szmatki fajne do mycia okien (tylko woda sie myje) wiec smug nie ma i polerowania i szybko idzie:-) smiem twierdzic ze lubie myc okna
![]()
to jakie to szmatki????
dziewczyny na forum miały Coneco, też reklamowały...
dziewczyny na forum miały Coneco, też reklamowały...
Ja miałam dwa wózki z Baby design i nic się nie działo ;-) ( no sprężyna ze 3 razy poszła ;-))
Ja miałam dwa wózki z Baby design i nic się nie działo ;-) ( no sprężyna ze 3 razy poszła ;-))
no moja siostra tez miala i nie wiem w sumie czy cos sie dzialo ale chyba nie.. w tym modelu mowil ze rama peka..pewnie wada taka typowa dla tego modelu i konstrukcji
reklama