reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Tarnów

Madzik ja jeden placek zrobie...tylko 3 bita...nawet S ma ochote..:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:wystarczy...ja io tak nie jem prawie:tak::tak:za to wiejska zamawiamy od kolegi S:-p:-p:-p:-p:-p

reklama
przede mna tez jutro mycie okien i pranie firanek ale to bedzie gora 15 min:-):tak:

dzis krążyłam za spacerówka dla malego i sobie upatrzylam juz kiedys ale szok jak ceny poszly w gore!! kosztowala 300zł a teraz juz 370, nawet na allegro poszly tak do gory:szok::wściekła/y:

kupilam sobie butki ale cierpliwosci teraz trzeba miec duzo tyle ludzi w sklepach ze nie ma jak butow mierzyc:baffled:..wiec nie tylko my mamy zakupowo - butowe szaleństwo ;-)ale i tak kupilam nie w ccc bo nie bylo mojego rozmiaru tylko w tym tip topie obok bo mieli kilka fajnych i niedrogich:tak:

ja o przygotowaniach na swieta poki co nie mysle choc za wiele sie pewnie nie orobie procz sałatki bo jedziemy do mojej mamusi:-)

anitato ile Ty masz okien??? jedno?;-)

jaki wózek upatrzyłaś?
ja kiedyś byłam zwichnięta na tym punkcie ale przechodzi mi powoli:-D

agunianie ma to jak sprawdzone wędliny:tak:

Coneco Traper tak sie nazywa - pomaranczowy chce kupic. Fajny byl tez baby design sprint ale mowil sprzedawca ze juz nie zamowi ich bo reklamacji na nie mial sporo bo sie rama łamie :baffled:wiec zostane przy tym Coneco.

A okien mam 4 średnie i 1 male:-D ale mam szmatki fajne do mycia okien (tylko woda sie myje) wiec smug nie ma i polerowania i szybko idzie:-) smiem twierdzic ze lubie myc okna:happy:

Coneco Traper tak sie nazywa - pomaranczowy chce kupic. Fajny byl tez baby design sprint ale mowil sprzedawca ze juz nie zamowi ich bo reklamacji na nie mial sporo bo sie rama łamie :baffled:wiec zostane przy tym Coneco.

A okien mam 4 średnie i 1 male:-D ale mam szmatki fajne do mycia okien (tylko woda sie myje) wiec smug nie ma i polerowania i szybko idzie:-) smiem twierdzic ze lubie myc okna:happy:

to jakie to szmatki????

dziewczyny na forum miały Coneco, też reklamowały...

madzik nawet mnie nie strasz.. moze nie ten model.. ale ciezko cos znalezc..byl graco za 450 zł ale bez regulowanego podnozka.. ciezko utrafic

a co do sciereczek to raypath

reklama
Do góry