reklama
ania.chlopcy
Fanka BB :)
Witam w piątkowe popołudnie
Zdrówka dla chorowitków.
massiek Jasne, że możesz. Za chwilę odpiszę ci.
crunch Amoksycyklina(ospamox, amosiklav, duomox, augmentin - on ma coś dodatkowego jeszcze) przeważnie jest na 7 dni na początek. I czasem poprawa jest dopiero 4-5 dzień. Ale jak widzisz, że się nie poprawia a wręcz pogarsza to niech ich obejrzy jeszcze raz lekarz. Może lepszy byłby flavamed? (jest na ambroksolu tak jak mucosolvan, flegamina jest na czymś innym) Hmm, a może babicum? (taki nam pulmonolog poleciła)
agataxk Kilku lekarzy mi mówiło, że dużo osób źle toleruje augmentin, właśnie przez ten dodatek.
anitaa84 I jak łowy? Pisałam ci gdzie można będzie szukać 65. I nawet mają być stroje kąpielowe z takimi obwodami. ;-)
agawa25 Super, że jest jakiś postęp pracy.
agunia271 Kurier nawet koło 20 może się jeszcze pojawić.
anneczka1983 Zdrówka dla Marcelka. Koniecznie podawaj mu coś osłonowego.
Zdrówka dla chorowitków.
massiek Jasne, że możesz. Za chwilę odpiszę ci.
crunch Amoksycyklina(ospamox, amosiklav, duomox, augmentin - on ma coś dodatkowego jeszcze) przeważnie jest na 7 dni na początek. I czasem poprawa jest dopiero 4-5 dzień. Ale jak widzisz, że się nie poprawia a wręcz pogarsza to niech ich obejrzy jeszcze raz lekarz. Może lepszy byłby flavamed? (jest na ambroksolu tak jak mucosolvan, flegamina jest na czymś innym) Hmm, a może babicum? (taki nam pulmonolog poleciła)
agataxk Kilku lekarzy mi mówiło, że dużo osób źle toleruje augmentin, właśnie przez ten dodatek.
anitaa84 I jak łowy? Pisałam ci gdzie można będzie szukać 65. I nawet mają być stroje kąpielowe z takimi obwodami. ;-)
agawa25 Super, że jest jakiś postęp pracy.
agunia271 Kurier nawet koło 20 może się jeszcze pojawić.
anneczka1983 Zdrówka dla Marcelka. Koniecznie podawaj mu coś osłonowego.
anneczka1983
dzięki Aniu , mamy Lacidofil a czy ja tez załapię się na fachową pomoc stanikową ?? PW ;-)
ania.chlopcy
dzięki Aniu , mamy Lacidofil a czy ja tez załapię się na fachową pomoc stanikową ?? PW ;-)
jasne.
Was jest dużo. Jakbyście miały lokal gdzie można by się zmieścić w naście osób, i jakiś kącik do przymierzalni to można by się umówić z Marysią/Mahedą na profesjonalny brafitting.
ania.chlopcy
anneczka1983 Wysyłałaś już? bo nie mam.
anneczka1983
anneczka1983 Wysyłałaś już? bo nie mam.
poszło ( miałam przeprawe z pampersem )
Witam w piątkowe popołudnie
.
Aniu tak tak pamietam ale jak przymierzylam 70 to i tak jest bardzo przylegly do ciala:-) tzn tak jak ma byc czyli wloze te 2 palce tu i tam;-):-) sprobuje nastepnym razem 65 przymierzyc:-) dzieki jeszcze raz za pomoc ten jest 100% lepszy od tego co dobieralam do tej pory:-)
reklama
Kasiu...nie chce Cię urazic ale moim zdaniem jak Olgusia bedzie glodna i Ciebie nie bedzie(może się kojarzysz z piersią;-);-))to się napije spokojnie z butli...moze nawet lepiej jak ją tatuś poa;-)
Agunia, ale bardzo dobrze piszesz i w 100% Cię popieram, ale mój mąż jest niereformowalny w tej kwestii. Jeśli mam czym karmić, to dlaczego miałabym go zostawiać z butlą Niestety ten typ tak ma. Z drugiej strony nic mi się nie stanie jak poświęcę się tych kilka miesięcy - życie trwa dalej;-):-) Do 6 czerwca musi się nauczyć, bo jedziemy na wesele
Karolcia, super, że wróciłaś!
Miki kilka razy miał Augmentin i zawsze było ok