reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

reklama
Witam w piątkowe popołudnie

Zdrówka dla chorowitków.

massiek Jasne, że możesz. Za chwilę odpiszę ci.

crunch Amoksycyklina(ospamox, amosiklav, duomox, augmentin - on ma coś dodatkowego jeszcze) przeważnie jest na 7 dni na początek. I czasem poprawa jest dopiero 4-5 dzień. Ale jak widzisz, że się nie poprawia a wręcz pogarsza to niech ich obejrzy jeszcze raz lekarz. Może lepszy byłby flavamed? (jest na ambroksolu tak jak mucosolvan, flegamina jest na czymś innym) Hmm, a może babicum? (taki nam pulmonolog poleciła)

agataxk Kilku lekarzy mi mówiło, że dużo osób źle toleruje augmentin, właśnie przez ten dodatek.

anitaa84 I jak łowy? Pisałam ci gdzie można będzie szukać 65. ;) I nawet mają być stroje kąpielowe z takimi obwodami. ;-)

agawa25 Super, że jest jakiś postęp pracy.

agunia271 Kurier nawet koło 20 może się jeszcze pojawić.

anneczka1983 Zdrówka dla Marcelka. Koniecznie podawaj mu coś osłonowego.

Witam w piątkowe popołudnie

anitaa84 I jak łowy? Pisałam ci gdzie można będzie szukać 65. ;) I nawet mają być stroje kąpielowe z takimi obwodami. ;-)
.

Aniu tak tak pamietam ale jak przymierzylam 70 to i tak jest bardzo przylegly do ciala:-) tzn tak jak ma byc czyli wloze te 2 palce tu i tam;-):tak::-) sprobuje nastepnym razem 65 przymierzyc:-) dzieki jeszcze raz za pomoc ten jest 100% lepszy od tego co dobieralam do tej pory:-)

Widzę, że też muszę się poprawić z doborem biustonosza :) Zgłoszę się na korepetycje do Ani koniecznie.

Ł. źle zareagował na Augmentin - dostał po nim wysypki. Wszystko zależy od dziecka.

hej, dawno mnie nie było i w ogóle nie wiem co się dzieje; jest dzisiaj spotkanie u Agaty? ja nie mogę ejchać, bo mam dziś rocznicę ślubu i wieczór spędzam z mężem, który właśnie zasnął ;-) ciekawie się zapowiada:baffled:

reklama
Kasiu...nie chce Cię urazic ale moim zdaniem jak Olgusia bedzie glodna i Ciebie nie bedzie(może się kojarzysz z piersią;-);-))to się napije spokojnie z butli...moze nawet lepiej jak ją tatuś poa;-)

Agunia, ale bardzo dobrze piszesz i w 100% Cię popieram, ale mój mąż jest niereformowalny w tej kwestii. Jeśli mam czym karmić, to dlaczego miałabym go zostawiać z butlą:dry: Niestety ten typ tak ma. Z drugiej strony nic mi się nie stanie jak poświęcę się tych kilka miesięcy - życie trwa dalej;-):-) Do 6 czerwca musi się nauczyć, bo jedziemy na wesele:-D

Karolcia, super, że wróciłaś!

Miki kilka razy miał Augmentin i zawsze było ok:tak:

Do góry