reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

massiek Zdrówka dla Adrianka.

biała1978 Witaj na forum.

agawa25 Super, że wszystko pozałatwiałaś.

W kąpieli było trochę płaczu - ale nie o bolący siusiak tylko odklejanie plastrów, bo te trzymały się solidnie i nie bardzo chciały się odmoczyć. Na noc go jeszcze trochę obkleiłam, a w dzień pewnie już puszczę bez opatrunku. Na razie jest opuchnięty jeszcze. Zapomniałam spytać lekarza, kiedy po zabiegu można odciągać, ale myślę że jeszcze ten czas do kontroli to można odczekać i nic się nie stanie. :confused2:

reklama
Karolcia współczuję przejść z lekarzami ja bym się nieźle wpieniła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie Ty jedna. Do tej pory rano jezdzil tesc ale ostatnio uslyszalam od niego co mysli i wiecej mu nie powiem zeby pojechal. Jak siedzialam w kolejce to sie dowiedzialam ze jak sie idzie poprosic lekarza o zgode na dodatkowe przyjecie to trzeba byc bardzo milym ladnie sie usmiechac i najlepiej byc kobieta. Pocieszajace jest to ze jak juz kogos przyjmowal raz to potem raczej nie ma problemu.

A my niestety nie skorzystamy z żadnych atrakcji jakie będą na DZ bo od czwartku siedzę na opiece Adik ma zapalenie tchawicy i dostał Zinnat więc do wtorku siedzimy w domu :-:)-:)-( We wtorek mamy kontrolę. Podobno połowa grupy Adika chora pewnie przez tą dziwną pogodę raz upał prawie 30 st. a na drugi dzień już 10 brrrrr
Strasznie mi przykro ze chorujecie. Ja tez nie wiem czy gdzies pojdziemy bo pogoda jest beznadziejna :crazy:

Hej dziewczyny, ja tez jestem z Tarnowa. Na forum tez jestem od niedawna. Pozdrawiam wszystkie mamy z ich pociechami :) Moja Kinia ma 21 miesiecy, jak sobie poradze z wklejaniem suwaczkow to cos podlacze.
Witaj wsrod nas. Mam nadzieje ze zadomowisz sie u nas :-D

hello dziewczyny :-)
jak tam kawowe się udało?

ja załatwiłam w końcu wszystko w Krakowie wpisy mam i pracę mam :tak: nawet nie jest tak tragicznie z tymi poprawkami tzn posiedzę cały tydzień ale i tak myślałam że będzie gorzej ;-);-);-)
Agunia pw
Super ze zalatwilas i ze jest oki.
A spotkanie super. Dzieci ambitnie gotowaly zupe, nawet byla mala krotka wojna o mieso :-D ale szybko sie pogodzili. Dominik tez zadowolony ze spotkania z Madzia ;-)

Kasiu dziekujemy bardzo za zaproszenie.

dzięki laseczki:-)
super że spotkanko udane

dziewczyny kiedy pod świtem i carrefourem są imprezy dla dzieci na dzień dziecka?

Hejka!!!

Masssiek zdrowka dla Adika:tak::tak::tak:biedaczek....fajna gra:cool2:
Agatka odpisałam...jeszcze nie zamawiałam dziś zamawiam;-)
kolacja się udala super:happy:
fajnie ze kawowe u Kasiu udane:tak::tak::tak:

Anitka wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek

p017_1_01.jpg

Witam piżamowo :-)
Przez pogodę z parku nici :wściekła/y::eek:
http://www.tarnow.pl/media/index.php?id=3621

Marlenka to miał Łukaszek w autobusie atrakcje :-)
Massiek zdrówka dla Adika :tak:
W poniedziałek Karola w przedszkolu ma zawody z okazji Dnia Dziecka i będą dzieci z innego przedszkola. Adikowego?
A we środę ma zakończenie roku i będzie góralką :-)
Tylko ze to wszystko jest zaplanowane w ogródku ale przy takiej pogodzie to nie wiem :no:
Agunia fajne że się rozerwałaś :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry