reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Witam się sobotnio:tak::tak::tak:
Kasiu ale fajne książeczki;-);-);-)to miałas wyjazdowy tydzień;-)
Ania mamie przyszły biustonosze jest super zadowolona jeszcze raz dzięki:happy2::happy2:
ale dziwaczny wozek:-D:szok::szok:
a mnie się dziś śniło ze nad morzem byłam:cool2::cool2::cool2:
ja truskawki pożeram:-Dpycha są;-):-)

reklama
ania chłopcy ale cudo:-) chce taki :tak: strasznie mi się spodobało ;-)
agunia i jak pogodę udaną miałaś :-D

co dziś pustki takie :confused: mi właśnie posta wcięło :baffled: no nic wracam do nauki :dry:

Ostatnia edycja:
U nas pogodowa masakra. Ciągle pada, a jak już przestaje to jest kosmiczny wiatr. Po prostu tragedia i cięzko z dziećmi gdziekolwiek wyjść. Na szczęście obaj są znośni i jak coś to siedzą na balkonie.

Dzień dobry. Rano straszyło deszczem, a teraz całkiem przyjemnie się zrobiło.
Ostatnio dostałam w pracy Vouchery do kina, więc wybraliśmy się dzisiaj spacerkiem do CinemaCity na Zakopiance na Dzielny Despero. W sumie bajka taka sobie, chłopakom się podobała, chociaż dla Piotrusia była trochę za długa i kawałkami się bał - 2/3 filmu przesiedział u mnie na kolanach.

kasiadove, agawa25 Poszukałam z ciekawości więcej na temat teog cuda i to wynik:
http://www.papilot.pl/lifestyle/news/2009/05/4020.html
Taga 2 in 1 Stroller and Bike - Red : mothercare
Cena - bagatela jedynie 1700 funtów.

agunia271 Fajny sen. Cieszę się, że mama zadowolona ze stanikowej rewolucji. :tak:;-)

Miłej soboty.

Witam :-)
U mnie dziś sobota porządkowa ;-) nawet nie wiem kiedy zleciała :szok:

pogode mialam bajeczną...a morze śliczne, niebieskie...ech rozmarzylam się:-D
Agunia to chyba nie byłaś nad Bałtykiem :-D

Ania phi drobnostka ;-)

Karola u nas też masakryczny wiatr :wściekła/y: Do tego co chwilę pochmurnie/słonecznie/deszczowo :angry: Chociaż od 2 godzin jakby lepiej :tak:

Ania no to nieźle sobie kosztuje :szok: ale super jest :tak: może kiedyś potanieje jak będziemy babciami :-D:-D:-D

ja dziś nie wychodziłam nawet taki wiatr :no: czytam i czytam i mi już uszami wychodzi :baffled::baffled::baffled:

\witam niedzielnie!!!

Kasiu chyba nie:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::-D
Agawa powodzenia na egzaminie:cool2::cool2::cool2::happy2:

mam nadzieję że dziś cieplej bedzie:happy2:miłej niedzieli:cool2:

reklama
hejka
Agawa powodzenia!!!
Madzikm juz wiem wszystko rozmawialam z bratowa:tak: i jak po weselu?

a ten wózek i rower wogole mi sie nie podoba:no: jak z kosmosu:-p
cóz za stara jestm i nowa moda wraca;-)

Do góry