reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

Witam.
Kolejne zajęcia za mną. Teraz chwila wolnego. :tak:

anitaa84 Pyszne śniadanko. Szkoda, że ja o takiej porze (6:30) wychodzę na autobus. To ja też zapraszam na porządki. ;-) E tam, za mały. Przecież już ma 9 miesięcy.

agataxk Brawo dla Amelki.

agunia271 Ja już ze dwa razy kupiłam truskawki - tak trochę na smak, bo cena jeszcze nie odpowiednia. :no:

nikia Pytałam czy słyszałaś coś o dr Wolnickim. (chyba z Prokocimia) Dziwnie tu PW działa.

editwil Witaj na forum.

Też mi się podoba pomysł forumowych wczasów. :-D:-D:-D

reklama
hej :-)
formowe wczasy mówicie? :-) Ciekawe czy taki pomysł spodobałby sie naszym mężom? :-):-D

Witam nową forumkę :-):tak:
Agataxk dzielna Amelka - brawo dla niej! :tak:
Madzik chyba to ten sklep o którym mówisz...
Anita najważniejsze, że to nic poważnego :tak:
Ja tez dzis kupiłam truskawki i smakują bardzo truskawkowo :-D

Helloł :-)

Jakby co to ja mam "biedronkę" w szafie :tak:

Protezę? Czy stabilizator może? Mój Tomek miał takie coś i właśnie dofinansowane (chyba płacił 50 PLN zamiast 1000) ;-)

Ja chyba na parkowe jutro się nie wyrobię :no: o ile będzie w ogóle ;-)

Editwil - witamy :-)

Kasiu to jest taka jakby opaska. Kosztuje chyba 120 zł a można mieć za 26 zł.

Ważyliśmy się w przychodni na wadze elektronicznej ale dla starszych dzieci i wyszło nam że Domiś waży 7 kg. Ortopeda powiedział że wszystko jest dobrze i pieluchowanie kończymy. Hurrrrrrrrra :-)

hej, strasznie dawno mnie nie było. Spróbuję nadrobić co nieco ale wszystkiego nie dam rady.;-)
ilaria strasznie nas zaniedbałaś :tak:;-):cool2:

Witam.
Kolejne zajęcia za mną. Teraz chwila wolnego. :tak:

anitaa84 Pyszne śniadanko. Szkoda, że ja o takiej porze (6:30) wychodzę na autobus. To ja też zapraszam na porządki. ;-) E tam, za mały. Przecież już ma 9 miesięcy.

agataxk Brawo dla Amelki.

agunia271 Ja już ze dwa razy kupiłam truskawki - tak trochę na smak, bo cena jeszcze nie odpowiednia. :no:

nikia Pytałam czy słyszałaś coś o dr Wolnickim. (chyba z Prokocimia) Dziwnie tu PW działa.

editwil Witaj na forum.

Też mi się podoba pomysł forumowych wczasów. :-D:-D:-D
cena bardzo nieodpowiednia :-D:-D:-D
dobrze, że nie masz więcej dzieci ;-) bo byś nie wyrobiła na zajęciach :-D

no co zla?;-) lepsza taka jak żadna;-):cool2:

a dziekuje, że pytasz :-) biorę tylko lekarstwo na to jelito drażliwe gdy mnie boli, a juz nie zdarza sie to tak czesto i co najwazniejsze konczy sie tylko na bólu a nie słabości, biegunkach, wymiotach itd a po tabletce przechodzi:tak: dr P mnie uzdrowił;-)zrobił usg wszystkiego i potwierdzil ze to jelito a z reszta jest wszystko ok:-) powiedział ze mam sie wziac w garsc i nie myslec o glupotach i denerwowac pierdolami bo wtedy sie nasila a najlepiej zebym poszla do pracy..posłuchałam go jak zawsze (procz pojscia do pracy bo poki co nie mam jak) i od razu jest lepiej:tak::-)

co do wczasów my tez nigdzie nie pojedziemy bo nie bedzie czasu a zreszta maly jest za maly ale moze na jakies 2-3 dni wyskoczymy w nasze góry z babelkiem lub do tatralandii:-)
dobrze, że już lepiej po tych lekach
to tatralandii tez bym się wybrała ale chyba trzeba mieć paszporty dla dzieci
a ja jestem w lesie :cool2:

Witka

Edith witamy wśród nas ;)
Crunch świetny pomysł z tym nowym wątkiem gdzie jechać.

Forumowe wczasy DOSKONAŁY POMYSŁ!!!:tak::-)
takie opinie sa moim zdaniem bardzo cenne
zwłaszcza jeśli chodzi o wczasy z dzieciakami :tak:

Edytka a ty dajesz Reginkę na Wilsona???w końcu?? jak zdecydowałas??
pewnie tak...w tym drugim nawet nie wiem czy się dostała :zawstydzona/y:

myślisz że same się znajdą, to gdzie takie el dorado ? ;-):tak:
no przecież na beti zawsze można liczyć :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

crunch, poczytaj etykietkę serduszka, albo tych pitnych jogurtów, choć może lepiej nie czytac :-D

agawa, odpisałam już ;-) tylko cśśś, bo Big Siostra patrzy :-D
jakbym tak miała wszystko czytać to pewnie nic bym nie jadła :-D:-D:-D

moje dzieci dzisiaj dopadły "rodzinę ślimaków" (7 osobową :-D)
zbudowały zagrodę więc miałam godzinę spokoju :tak:

reklama
Do góry