reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Witam.
Kolejne zajęcia za mną. Teraz chwila wolnego. :tak:

anitaa84 Pyszne śniadanko. Szkoda, że ja o takiej porze (6:30) wychodzę na autobus. To ja też zapraszam na porządki. ;-) E tam, za mały. Przecież już ma 9 miesięcy.

agataxk Brawo dla Amelki.

agunia271 Ja już ze dwa razy kupiłam truskawki - tak trochę na smak, bo cena jeszcze nie odpowiednia. :no:

nikia Pytałam czy słyszałaś coś o dr Wolnickim. (chyba z Prokocimia) Dziwnie tu PW działa.

editwil Witaj na forum.

Też mi się podoba pomysł forumowych wczasów. :-D:-D:-D

reklama
hej :-)
formowe wczasy mówicie? :-) Ciekawe czy taki pomysł spodobałby sie naszym mężom? :-):-D

Witam nową forumkę :-):tak:
Agataxk dzielna Amelka - brawo dla niej! :tak:
Madzik chyba to ten sklep o którym mówisz...
Anita najważniejsze, że to nic poważnego :tak:
Ja tez dzis kupiłam truskawki i smakują bardzo truskawkowo :-D

Helloł :-)

Jakby co to ja mam "biedronkę" w szafie :tak:

Protezę? Czy stabilizator może? Mój Tomek miał takie coś i właśnie dofinansowane (chyba płacił 50 PLN zamiast 1000) ;-)

Ja chyba na parkowe jutro się nie wyrobię :no: o ile będzie w ogóle ;-)

Editwil - witamy :-)

Kasiu to jest taka jakby opaska. Kosztuje chyba 120 zł a można mieć za 26 zł.

Ważyliśmy się w przychodni na wadze elektronicznej ale dla starszych dzieci i wyszło nam że Domiś waży 7 kg. Ortopeda powiedział że wszystko jest dobrze i pieluchowanie kończymy. Hurrrrrrrrra :-)

hej, strasznie dawno mnie nie było. Spróbuję nadrobić co nieco ale wszystkiego nie dam rady.;-)
ilaria strasznie nas zaniedbałaś :tak:;-):cool2:

Witam.
Kolejne zajęcia za mną. Teraz chwila wolnego. :tak:

anitaa84 Pyszne śniadanko. Szkoda, że ja o takiej porze (6:30) wychodzę na autobus. To ja też zapraszam na porządki. ;-) E tam, za mały. Przecież już ma 9 miesięcy.

agataxk Brawo dla Amelki.

agunia271 Ja już ze dwa razy kupiłam truskawki - tak trochę na smak, bo cena jeszcze nie odpowiednia. :no:

nikia Pytałam czy słyszałaś coś o dr Wolnickim. (chyba z Prokocimia) Dziwnie tu PW działa.

editwil Witaj na forum.

Też mi się podoba pomysł forumowych wczasów. :-D:-D:-D
cena bardzo nieodpowiednia :-D:-D:-D
dobrze, że nie masz więcej dzieci ;-) bo byś nie wyrobiła na zajęciach :-D

no co zla?;-) lepsza taka jak żadna;-):cool2:

a dziekuje, że pytasz :-) biorę tylko lekarstwo na to jelito drażliwe gdy mnie boli, a juz nie zdarza sie to tak czesto i co najwazniejsze konczy sie tylko na bólu a nie słabości, biegunkach, wymiotach itd a po tabletce przechodzi:tak: dr P mnie uzdrowił;-)zrobił usg wszystkiego i potwierdzil ze to jelito a z reszta jest wszystko ok:-) powiedział ze mam sie wziac w garsc i nie myslec o glupotach i denerwowac pierdolami bo wtedy sie nasila a najlepiej zebym poszla do pracy..posłuchałam go jak zawsze (procz pojscia do pracy bo poki co nie mam jak) i od razu jest lepiej:tak::-)

co do wczasów my tez nigdzie nie pojedziemy bo nie bedzie czasu a zreszta maly jest za maly ale moze na jakies 2-3 dni wyskoczymy w nasze góry z babelkiem lub do tatralandii:-)
dobrze, że już lepiej po tych lekach
to tatralandii tez bym się wybrała ale chyba trzeba mieć paszporty dla dzieci
a ja jestem w lesie :cool2:

Witka

Edith witamy wśród nas ;)
Crunch świetny pomysł z tym nowym wątkiem gdzie jechać.

Forumowe wczasy DOSKONAŁY POMYSŁ!!!:tak::-)
takie opinie sa moim zdaniem bardzo cenne
zwłaszcza jeśli chodzi o wczasy z dzieciakami :tak:

Edytka a ty dajesz Reginkę na Wilsona???w końcu?? jak zdecydowałas??
pewnie tak...w tym drugim nawet nie wiem czy się dostała :zawstydzona/y:

myślisz że same się znajdą, to gdzie takie el dorado ? ;-):tak:
no przecież na beti zawsze można liczyć :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

crunch, poczytaj etykietkę serduszka, albo tych pitnych jogurtów, choć może lepiej nie czytac :-D

agawa, odpisałam już ;-) tylko cśśś, bo Big Siostra patrzy :-D
jakbym tak miała wszystko czytać to pewnie nic bym nie jadła :-D:-D:-D

moje dzieci dzisiaj dopadły "rodzinę ślimaków" (7 osobową :-D)
zbudowały zagrodę więc miałam godzinę spokoju :tak:

reklama
Do góry