reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

Agunia271 mój tez ma na 15 mszę ale chyba już to sobie podaruje a rekolekcje mają na 11 :baffled::dry: dziwna godzina bo cały dzień rozwalony

crunch pulmicortem i berodualem 3 razy dziennie to ci wyjdzie sześć inhalacji chyba bo tego nie pozwoliła nam mieszać ze sobą a mieliśmy dokładnie to samo :tak: pomogło bardzo :tak:

zdrówka dla wszystkich chorowitków :-):happy2:

reklama
Agunia271 mój tez ma na 15 mszę ale chyba już to sobie podaruje a rekolekcje mają na 11 :baffled::dry: dziwna godzina bo cały dzień rozwalony

crunch pulmicortem i berodualem 3 razy dziennie to ci wyjdzie sześć inhalacji chyba bo tego nie pozwoliła nam mieszać ze sobą a mieliśmy dokładnie to samo :tak: pomogło bardzo :tak:

zdrówka dla wszystkich chorowitków :-):happy2:

:szok::szok::szok: my mamy zmieszać - tak powiedziała lekarka (1ml pulmicortu i 10 kropli berodualu, do tego jeszcze ok 2ml płynu) :szok::szok::szok:

Nikia żebyś wiedziała. Jeszcze na imprezie urodzinowej Matusia moje dziecko było ... małe a jak wróciłam ze szpitala to był o metr i 20 kg większy :)
to pomyśl jak mój Kuba urósł :-D jak ja wróciłam ze szpitala :-D jest różnica ogromna :tak: a jak Matuś znosi obecność braciszka? zazdrosny jest?

u mnie na obiadek warzywa na patelnię i jakieś mięsko do tego tylko nie wiem co zrobić bo mam kawałek mielonego i kawałek piersi :confused: może sznycle zrobię i wszystko zmielę :tak:

:szok::szok::szok: my mamy zmieszać - tak powiedziała lekarka (1ml pulmicortu i 10 kropli berodualu, do tego jeszcze ok 2ml płynu) :szok::szok::szok:
:szok::szok::szok: to juz nie wiem nic z tego:confused:ale jak wam tak powiedziała to tak zrób u nas w sumie wychodziły cztery inhalacje dziennie to może chciała żeby było ich więcej :confused:
to ci tak piętnaście minut będzie schodzić :tak: a maseczkę jedną będziesz mieć czy dwie?

:szok::szok::szok: to juz nie wiem nic z tego:confused:ale jak wam tak powiedziała to tak zrób u nas w sumie wychodziły cztery inhalacje dziennie to może chciała żeby było ich więcej :confused:
to ci tak piętnaście minut będzie schodzić :tak: a maseczkę jedną będziesz mieć czy dwie?
w zestawie mają być dwie maseczki:tak:
to ja już zgłupiałam...

crunch no dziwne to powiem ci :eek: podobno one mają inne działanie :baffled:

to pół godzinki na dwójkę ci zejdzie to chyba nie sześć razy bo byś tylko im leki wymieniała :baffled:
zapytaj może jeszcze w aptece jak będziesz kupowała

ja wolę teraz jak dwójka w domu zostaje, bo wtedy razem się bawią , a sama Natalia to taka przylepa, że nic zrobić nie mogę :cool2:
u mnie tak samo:tak:
Agawa i jak zrobiłas? a moze dlatego miałas takie inhalacje bo Mikołajke jest mniejszy:tak:
Crunch o rzesz w morde jeza:angry: zdrówka dla twoich chorowitków:-(
Karolcia trzymam mocno&&&& zdrówka dla Dominiczka:-) no własnie jak Mati reaguje na braciszka?

Kondzik spi a Mela leżakuje:-D

reklama
Przyznaję się bez bicia że po moim drugim powrocie ze szpitala było bardzo ciężko. Matuś miał jeszcze antybiotyk i był totalnie na NIE. Byłam przerażona bo nawet małego nakarmić nie mogłam. Jak Dominik zaczynał plakać to Matuś natychmiast lądował u mnie na kolanach i nie było możliwości żeby dopuścił Dominika. Zaczęłam spać z nim w nocy a Dominik śpi w łóżeczku i to pomogło chociaż na początku i w nocy się wydzierał jak miałam małego karmić. Teraz niekiedy Matuś się awanturuje jak widzi butelkę że chce sam nakarmić Dominika i oczywiście ma swojego smoczka żeby nie podbierał bratu. Na szczęście wszystko już teraz jest oki. Fotka jak dają sobie ciumka jest w galerii :)

Do góry