reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

reklama
Widzę że dzisiaj dzieci mają dobry dzień. Matuś nie chciał mi usnąć chociaż położyłam go jak zwykle przed 12. O 14. już odpuściłam. Po 16. zabrałam go ze sobą do miasta i skończyło się tylko na odwiezieniu wujkowi jakiś kluczy. Jak już wielce uradowana ze znalezienia miejsca parkingowego popatrzyłam na Matulka to okazało się że ten śpi w najlepsze. Musieliśmy wrócić do domu :( Nikia my tez kupujemy liptona tylko daj znać do kiedy jest Ci to potrzebne.Wyobrazcie sobie że znalazłam sposob na kompa rodziców. Wystarczy dać odśwież i wszystko się powiększa :)

he he tylko rozważania;-);-);-)na temat rozmiarów:-)i reflekcje:tak::tak:

Agatka to obłóż środek łóżeczka poduchami, albo powieś ochraniacze,
Anusia kuruj się kuruj i jedz koniecznie:blink::blink::blink::blink:

oooo Marlena fajnie że zajrzałas do nas:tak::tak::tak:dobrze że Łukszek zdrowy:cool2:
a ja jakos tak nawet umiem sobie coś tam wyszukać;-):-D:-D

Brmadzia a gdyby Anusia nie jechała zabierzesz mnie????
choć mam nadzieje ze pojedzie bo bym chciała zeby nas dużo było;-);-);-)

Anusia setka z pieprzem dla ciebie:tak::tak::tak:
PICT0019_resize%20kopia.jpg

reklama
Do góry