reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Tarnów

No kurcze faktycznie muszę się zmobilizować :-).
Może coś z tego wyjdzie tym razem .

Anrysa trzymam Cie za słowo :-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:.
Tylko ze wtedy po pifku nie strzelimy ,hmmmm trzeba coś innego wymyslić :-p.

moniaaga ​co u Ciebie ??

reklama
Witam słonecznie

U mnie leci kabarecik:-)
Dzień podobny do dnia- Asik, szkoła Miłosza, praca m...
Ta zima zeszła nam na chorobach,niestety...

zapisałam Asie do przedszkola,ciekawe czy sie dostanie..

Pozdrawiam

Zapisałam ją do 35, ale ona będzie 2,5 latką , więc nie wiem czy się dostanie. Dowiem się może jutro.

Zima- piekna, ale te choroby i kombinezony-koszmar!

Pozdrawiam

Jeju to wcześnie, kurcze mój Maciek idzie jeszcze ostatni rok do żłobka więc on jak pójdzie do przedszkola to będzie miał już 3 lata i 9 miesięcy. Może i lepiej:)

Moniaaga ja tez życzę szczęścia i miłości :-):-)
13 lat to sporo, choć ja mam o dwa mniej :-).

I pewnie zleciało nie wiadomo kiedy .

To dobrze że jest na liście rezerwowej ,może się uda ,nawet po pierwszym półroczu dzieci odchodzą i wtedy córcia Twoja wejdzie na to miejsce:-).

Igorekk- o,to tez sporo.
A synek chodzi do duzego czy małego przedszkola? I do której szkoły idzie?

Przedszkolem się tak nie za bardzo nie przejmuję. pozyjemy ,zobaczymy..
Gorzej jak nie dostanie się za rok.

Pozdrawiam

reklama
Moniaaga mój Igor chodzi do 14 na Puławskiego ,zaraz obok ronda na Klikowskiej.
To chyba dość duże przedszkole ,6 czy 7 grup.

A do szkoły idzie 3 na Kopernika.

Mysle że na następny rok Twoja niunia na pewno sie dostanie,choc jest szansa że w tym tez
bo jak wiem dzieci rezygnują .Z różnych powodów.

A co do rocznicy to nieźle już wytrzymałyśmy z naszymi facetami nie :rofl2::rofl2::rofl2:..

Do góry