reklama
momo1975
Fanka BB :)
no wow ale pustki ...
wiosna od dziś a Wy pewnie wszystkie na spacerkach już jesteście
miłego dnia babki
wiosna od dziś a Wy pewnie wszystkie na spacerkach już jesteście
miłego dnia babki
AniaSm
momo u mnie leje ,a do tego Kuba ma gorączkę :-(
wiecie że nasza koleżanka rojku urodziła córeczkę w grudniu no i sie nam nie przyszła pochwalić no
wiecie że nasza koleżanka rojku urodziła córeczkę w grudniu no i sie nam nie przyszła pochwalić no
AniaSm
Igorekk tak byłam dzisiaj z nim u lekarza ale to wirus bo osłuchowo czysto , więc mam go poić i nie zmuszać do jedzenia i starać się żeby Lenka nie podłapała (ciekawe jak?)
Rojku pewnie widziała, że mało piszęmy to nas opóściła i nawet się nie pochwaliła. No cóż bywa i tak:/:-( ale fajnie, że urodziła zdrową córcię to najważniejsze.
Ania i jak Kuba?? Lenkę musisz trzymać z dala od Kuby po prostu jakby to proste było co nie;-)
Ania i jak Kuba?? Lenkę musisz trzymać z dala od Kuby po prostu jakby to proste było co nie;-)
AniaSm
anrysa jedno zamknę w jednym pokoju a drugie w drugim i niech siedzą ;-) , a tak poważnie to Kuba mi dał dzisiaj tak do wiwatu że normalnie nie wiem jak się nazywam , jeszcze taki nigdy nie był , no ale do tej pory też nie chorował bo katar to nie choroba ,mam nadzieje że jutro będzie mu już lepiej bo jak nie to chyba sama na spacer pójde
reklama