reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

ja pytałam podczas porodu o znieczulenie to mowila mi polozna ze to mozliwe ale bylo juz podobno zapozno na podanie a rodziłam na nowym

reklama
Rojku pewnie widziała, że mało piszęmy to nas opóściła i nawet się nie pochwaliła. No cóż bywa i tak:/:-( ale fajnie, że urodziła zdrową córcię to najważniejsze.

Ania i jak Kuba?? Lenkę musisz trzymać z dala od Kuby po prostu:-D jakby to proste było co nie:p;-)

anrysa jedno zamknę w jednym pokoju a drugie w drugim i niech siedzą ;-):-D:-D:-D , a tak poważnie to Kuba mi dał dzisiaj tak do wiwatu że normalnie nie wiem jak się nazywam :szok: , jeszcze taki nigdy nie był , no ale do tej pory też nie chorował bo katar to nie choroba ,mam nadzieje że jutro będzie mu już lepiej bo jak nie to chyba sama na spacer pójde

reklama
Do góry