reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

reklama
Aga patrzyłam i na kilku wątkach nie związanych wogóle z tarnowem są tarnowianki, bo pisze z jakiego miasta, nawet do nas nie zaglądnęły.

Kasia ząbek dodaj Anulce:)
Ania no już takiej ciszy nie ma. Dzisiaj gorąco a ja chciałam na szczepienie iść z Maciusiem. Jeszcze pneumo dzisiaj dodatkowo chciałam zaszczepić. Zobaczymy czy się uda.

o to nie ladnie ze nawet tu nie zagladna do nas a gdzie indziej sie udzielaja :p
no my wlasnie jestsmy po szczepieniu, Mateusz spisal sie na 6 ani nie zająknął ale super byla pielegniarka tak go zagadala ze nawet nie wiedzial ze byl szczepiony

Cześć

Ale dzis było fajnie:-)
W końcu ciepło i lato :-).

Byliśmy na działce bo miałam mniej godzin w pracy ;-).
Igorek wybawiony poszałał w piłkę .
A teraz żubrówka z soczkiem a co :-);-).

Która się dołączy ,oj chyba niewiele bo tu wszystkie karmiące albo z dzidziusiami w brzuszku :-).

Igorekk ja chętnie ale z herbatką ;) , zaraz ide włączyć zmywarkę żeby brudnych garów nie zostawić i muszę zrobić jakieś kanapki na drogę bo wyjeżdżamy o 4 30 , mam nadzieje że Kuba tą pobudkę przyjmie ze spokojem ;)

Igorek oj ja sobie odbiję za wsze czasy jak karmić przestanę. Na razie Maciuś ciągnie i nie da rady, na siłę nie będę dziecku zabierać jak on tak tego cycusia kocha. Wogóle śpi osttanio z moimi bluzkami, zakłada sobie ja na ramiona i wędruje z nimi w nocy po całym łóżeczku ale dzięki temu rzadziej się budzi. Czuje mamusię a co.

reklama
Do góry