karolcia-83
Matuś Miniu i Karola :)
ANNECZKA jeśli się zgodzisz to po powrocie pożyczam Marcela. W przeciwnym razie ktoś (czyt. ja albo Matuś) zwariuje :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aniu w tym roku postanowiliśmy nigdzie na dłużej nie wyjeżdżać tylko właśnie robić sobie takie wypadziki w różne miejsca
massiek Macie wyjazdowe dni. Fajne fotki. Moje chłopaki mają w planach wyprawę do Szczucina.
Gratuluję :-):-)O jestem fanką.:-):-):-)
To najważniejsze że dzieciaki spokojnie dały Ci prowadzić, fajnie że spokojnie dojechaliścieMimo licznych robót drogowych podróż minęła nam spoko. Chłopcy znaczną część drogi przespali więc ja spokojnie jechałam :-)
my się wybieramy na weekend - znaczy w so pojedziemy po sklepie dopiero. Mam nadzieję, że z oka zejdzie do tej pory:-)
fajnie macie z tymi wycieczkamija czekam na calkowite zakonczenie antybiotyku, wykurowanie Oskiego i powrót T;-)
pewnie jakieś zwarcie - lepiej nie ruszajcoś mi sie z kontaktem stalo bo nie da sie wtyczki włóżyć bo strasznie sie błyska z niego i bzyczy![]()