Aguu
Fanka BB :)
Tak myślałam. Niby w normie ale niziutko. Stąd i tsh takie. Nie ma na co czekać. Kiedy wizyta?Tutaj inne w normie, tylko tsh mnie martwi dzisiejsze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak myślałam. Niby w normie ale niziutko. Stąd i tsh takie. Nie ma na co czekać. Kiedy wizyta?Tutaj inne w normie, tylko tsh mnie martwi dzisiejsze
jutro zadzwonię, myślałam że spadnie i będzie ok, może uda się jutro jak będzie w pracy, albo coś powie przez telefon ale to prywatnie więc szybko mnie przyjmieTak myślałam. Niby w normie ale niziutko. Stąd i tsh takie. Nie ma na co czekać. Kiedy wizyta?
Hej dziewczyny. Ja miałam w 6 tc tsh 3,08, ginekolog zalecił wizytę, po miesiącu od wyniku byłam u endokrynologa, zrobiłam USG tarczycy (za mała ale wszystko ok) i cały pakiet tarczycowy (wyniki w normie oprócz tsh:2,8545, ft3 1,94, ft4 0.96, atg: 0,77, atpo: 0,00), lekarka powiedziała żeby poczekać 4 tyg i ponowić badanie, dziś jestem w 14 tc i wynik z dziś 3,3819 . Martwię się, myślicie że powinnam zacząć to leczyć? Nie miałam jak do niej zadzwonić bo już weekend;/.
Hej dziewczyny. Ja miałam w 6 tc tsh 3,08, ginekolog zalecił wizytę, po miesiącu od wyniku byłam u endokrynologa, zrobiłam USG tarczycy (za mała ale wszystko ok) i cały pakiet tarczycowy (wyniki w normie oprócz tsh:2,8545, ft3 1,94, ft4 0.96, atg: 0,77, atpo: 0,00), lekarka powiedziała żeby poczekać 4 tyg i ponowić badanie, dziś jestem w 14 tc i wynik z dziś 3,3819 . Martwię się, myślicie że powinnam zacząć to leczyć? Nie miałam jak do niej zadzwonić bo już weekend;/.
Ja już wszystkie internety przeczytałam dzwoniłam i dopiero w poniedziałek muszę spróbować bo dziś nikt nie pracuje... Strasznie się wystraszyłam.
Lecę kupić jakiś dobry jod bo tego też oczywiście nikt mi nie zalecił ;/ a biorę pregna plus i dha i tam nie ma...