reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarczyca a ciąża

reklama
A czy w przyszłości będę mogła zazywać na przykład pigułki antykoncepcyjne? Czy maja one wpływ na rozwój hashimoto?

Ja zażywałam przez 4 lata mając Hashimoto i antykoncepcje przepisywała mi moja endokrynolog także raczej nie wiadomo mi żeby miały jakiś wpływ na rozwój.

alex.nikita-nie działa ten link:( Słuchajcie a jakie leki bierzecie na niedoczynność? Ja zaczynam walke z moim hashi i boje sie że leki moga zaszkodzic mojemu malenstwu:(

alex.nikita-nie działa ten link:( Słuchajcie a jakie leki bierzecie na niedoczynność? Ja zaczynam walke z moim hashi i boje sie że leki moga zaszkodzic mojemu malenstwu:(
Myślę, że o leki najlepiej pytać lekarza. Ja biorę letrox 50, ale broń Boże się tym nie sugeruj (moja znajoma na przykład bieże setkę), poczekaj co Ci przypisze lekarz.

reklama
Mi lekarz na moje hashi przepisał euthyrox 50. Mój lekarz powiedział że to najbardziej bezpieczny lek dla kobiet w ciąży więc mu zaufałam i wierzę że będzie wszytko w porzadku i bez skutków ubocznych zarowno dla mnie jak i dla maleństwa:)

Do góry