reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarczyca a ciąża

Misia89 nie martwmy się na zapas! Ja oszaleje dopóki nie dostane tych wyników badań i nie dowiem sie czy mam hashimoto czy nie. No ale co poradzić?trzeba cierpliwie czekać i myśleć pozytywnie!:)

reklama
MISIA I KATARZYNKA glowy do gory i naprzod, co ma byc to bedzie :-) Ja sobie zawsze powtarzam, ze ta tarczyca to nic, bo ja kontrolowac mozna i podleczyc, a co maja powiedziec ludzie na wozkach inwalidzkich czy nieuleczalnie chorzy? Tak naprawde staram sie zbyt duzo o tym nie myslec i zyc normalnie :-) Zobaczycie, ze za rok spotkamy sie na watku mlodych mamusiek zdrowych dzieciaczkow :tak:

Ja mam badania TSH i tych innych glupot w przyszlym tygodniu. Ciekawe czy cos sie zmienilo :baffled:

Ostatnia edycja:
Mam dokładnie tak samo jak Wy, też czekam na te badania i powoli zaczynam wariować:)
Alex.nikita - dzięki za miłe słowa:) Spotkamy się na wątku młode mamusie i zdrowe dzieci! Masz rację, tarczycę można leczyć i jeśli się o siebie zatroszczę, to nic mi, ani dziecku nie grozi!

Ja już za tydzień mam wizytę u swojego endo i też się trochę martwię bo TSH mi skaczę. Odstawiłam właśnie tabletki :-) O dzidzie planujemy zacząć się starać dopiero za parę miesięcy ale wiadomo, że muszę mieć w tym czasie wszystko idealnie bo przecież różnie się może wydarzyć:happy2:
Ale spokojnie jesteśmy tu razem na forum, będziemy się wspierać i wszystko będzie dobrze!! Musi kurczę być:dry:

Baby mowie Wam, popatrzcie na mnie, jestem (ja i moj Myszka Maly) zywym dowodem na to, ze nie taki wilk straszny jak go maluja. Chlop jak dab, powiadam Wam (tfu tfu tfu po trzykroc przez lewe ramie ;-))

wyglada identycznie jak tatus, tylko, ze maly :-), naprawde jak kserokopia, ze mnie ma tylko okragla twarz (wszystkie dzieci maja okragle) i maly nosek, bo tatulka nos wielki jest niczym klamka od karuzeli :-D

reklama
Do góry