reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Narazie na luzie ale będziemy robić parę dni przerwy przed owu. Ja sprawdzam owu na paskach i śluzie, wcześniej mierzyłam jeszcze temp. ale już mi się nie chce[emoji23][emoji23][emoji23] owu powinnam mieć końcem przyszłego tygodnia wiec zobaczymy co i jak.
Wszystkiego najlepszego dla synka[emoji5]
Żmijka a co tam u Ciebie?

Hej dziewczyny!
@moniabat to trzymam kciuki skoro już zaczął się czas oczekiwania na testowanie [emoji14]
@Kasienka dokładnie, śluz mi mógł być w szyjce :) może to też szczęśliwy cykl będzie ;)
A mi się już to wszystko chyba zupełnie na głowę rzuciło [emoji23] zrobiłam sobie różowe końcówki [emoji14] I wzięłam dzisiaj wolne i odpoczywam :)

reklama
Narazie na luzie ale będziemy robić parę dni przerwy przed owu. Ja sprawdzam owu na paskach i śluzie, wcześniej mierzyłam jeszcze temp. ale już mi się nie chce[emoji23][emoji23][emoji23] owu powinnam mieć końcem przyszłego tygodnia wiec zobaczymy co i jak.
Wszystkiego najlepszego dla synka[emoji5]
Żmijka a co tam u Ciebie?
My od 8dc dzialamy co 2 dzien. Jesli ten cykl nie wypali to od kolejnego bede robic testy owu. A Wam zycze powodzenia:)

Hej dziewczyny!
@moniabat to trzymam kciuki skoro już zaczął się czas oczekiwania na testowanie [emoji14]
@Kasienka dokładnie, śluz mi mógł być w szyjce :) może to też szczęśliwy cykl będzie ;)
A mi się już to wszystko chyba zupełnie na głowę rzuciło [emoji23] zrobiłam sobie różowe końcówki [emoji14] I wzięłam dzisiaj wolne i odpoczywam :)
Rozowe koncowki na wlosach? A jaki masz swoj kolorek? Ja farbowalam sie przez ostanie prawie 3 lata na czarno i juz mi sie to znudzilo i wracam do swojego.

Załączniki

• 20180417_155358.jpg
    20180417_155358.jpg
    40,2 KB · Wyświetleń: 193
Ostatnia edycja:
Dzień dobry dziewczynki moje kochane :-) dawno mnie tu nie było widzę nowe cykle nowe nadzieję
U mnie po staremu wdrozylamtryb nie myślenia o staraniach i póki co skutecznie wychodzi po pierwsze dlatego że ostatnia inseminacje mocno przeżyłam ( spadajaca beta) a po drugie z innego forum.na którym byłam ostatnia dziewczyna z problemami zaszła w ciążę więc umowilysmysię że tak która ostatnia zostanie gasi latarnię....i tak padło.na mnie [emoji6] no ale cóż życie jedne mają inne nie. Trudno żyje teraz z dnia na dzień przymierzam się do tatuażu przedłużenia włosów itd itd itd. Jeżdżę praktycznie codziennie na rolkach wykupiłamkartę Multi sport w pracy więc teraz aktywność to u mnie podstawa :-) niebawem siostry wesele trzeba wyglądać jak człowiek [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Miłego dnia dziewczynki :-*

Dzień dobry dziewczynki moje kochane :-) dawno mnie tu nie było widzę nowe cykle nowe nadzieję
U mnie po staremu wdrozylamtryb nie myślenia o staraniach i póki co skutecznie wychodzi po pierwsze dlatego że ostatnia inseminacje mocno przeżyłam ( spadajaca beta) a po drugie z innego forum.na którym byłam ostatnia dziewczyna z problemami zaszła w ciążę więc umowilysmysię że tak która ostatnia zostanie gasi latarnię....i tak padło.na mnie [emoji6] no ale cóż życie jedne mają inne nie. Trudno żyje teraz z dnia na dzień przymierzam się do tatuażu przedłużenia włosów itd itd itd. Jeżdżę praktycznie codziennie na rolkach wykupiłamkartę Multi sport w pracy więc teraz aktywność to u mnie podstawa :-) niebawem siostry wesele trzeba wyglądać jak człowiek [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Miłego dnia dziewczynki :-*
Hej Jadziu! :) nas tu dużo do gaszenia latarni [emoji14] A zadbać o siebie zawsze warto! Ruch i endorfinki na pewno Ci nie zaszkodzą :))

reklama
Hej dziewczyny[emoji5] ja ostatnio to mam takie wariacje że ciężko na zakręcie wyrobić[emoji53]
Jadziu miło Cie u nas znowu widzieć[emoji8][emoji8][emoji8] my tutaj niezłomny walczymy dalej[emoji5]
Żmijka kolorek rewelacja zresztą śliczna dzi w wczyna jestes[emoji5]
Ja już do pracy pędzę a tak mi się spać chce....[emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

Do góry