reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

hejka dziewczyny:) witam w 7 dc dzisiaj pobolewania lewego jajnika troche dziwne ale jest:)po@ wystapily brazowe plamienia tez troche dziwne i do tego kluja mnie piersi po bokach. mam nadzieje ze to zblizajaca sie owulacja, ktora wystapi za niedlugo, co myslicie?
A może już? Rób testy owu

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
Witam[emoji3] pol99 duża szansa że to zbliżająca się owu, a mierzysz temp?
Jadziu szybciutko wracasz do pracy na ale jak sama mówisz co ma być to będzie.
Ja dzisiaj wybrałam się na kulig... taki prawdziwy koń sanie i sanki hehe tak mnie qrcze wytrzepało że mnie aż prawy jajnik przestał boleć [emoji23][emoji23][emoji23] ale było super widoki niesamowite i taki powrót do dzieciństwa...

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom
Muszę kochana wrócić bo przemyślałam temat i trochę szkoda mi kasy która sobie wypracowalam na średnia bo w razie nie powodzenia to nawet nie mam później z czego uzbierać a tak zawsze dostane choć co

nie mierze jej poniewaz wstaje o roznych poorach, to znaczy ze od jutra zaczynamy staranka:)a te plamienia to sa normlane przed owulacja ??czy to resztki@??
Myślę ze resztki. Ja mam dzisiaj 6dc i tez plamie i to sporo wizyta dopiero we wtorek

Dobra decyzja ja miałam jakiegoś schiza w nocy ze może jednak jestem w ciąży a leki na stymulacje biorę i zrobiłam test cale szczęście nie ma drugiej kreski już jestem po zastrzyku

Hej dziewczynki [emoji6] wczoraj miałam zabiegany dzień odnośnie tego karnawału i brakło czasu by wam tu coś napisać... [emoji4] mianowicie tak jak mówiłam zrobilam wczoraj rano paskowy test Ciążowy '25' bo innego w kauflandzie nie było- jedna kreska [emoji4] po czym odwiozlam dzieci do dziadków. Wróciłam i mieliśmy z mężem takie szybkie przytulanko i po tym poszłam siusiu i na papierze miałam jasnobrazowa plamke i w sumie to wszystko do dziś cisza... Wczoraj był 25 dc.
Nom to była moja relacja z wczorajszego dnia hehe
Co u was?

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczynki [emoji6] wczoraj miałam zabiegany dzień odnośnie tego karnawału i brakło czasu by wam tu coś napisać... [emoji4] mianowicie tak jak mówiłam zrobilam wczoraj rano paskowy test Ciążowy '25' bo innego w kauflandzie nie było- jedna kreska [emoji4] po czym odwiozlam dzieci do dziadków. Wróciłam i mieliśmy z mężem takie szybkie przytulanko i po tym poszłam siusiu i na papierze miałam jasnobrazowa plamke i w sumie to wszystko do dziś cisza... Wczoraj był 25 dc.
Nom to była moja relacja z wczorajszego dnia hehe
Co u was?

A może dopiero wczoraj było zagniezdzenie taki wysoki test nie miał praw wyjść trzeba rano powtórzyć czulszy ;-)

Aha tempka 37,3 no a ciała 36,9 cały czas...
Powtórzę Jadziu zobaczymy co wyjdzie... Ale to.juz we wtorek jak mam dostać @ [emoji6] myślisz że implantacja mogła być w 25 dc? Nie jest za późno?

reklama
Teoretycznie tak :-) owulacja jest miej więcej 14 dc. Więc skoro jesteś w 25dc jest 11 dpo a co znaczy ze mogło dojść do zagniezdzenia( implantacja następuje między 7-10dpo). Ale oczywiście to czysto teoretycznie bo może to być również otarcie polip lub znak nadchodzącej miesiaczki

Do góry