reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

hejka dziewczyny melduje sie w 3dc:)praktycznie juz jej nie mam od wczoraj:ppodsumowujac ta @ hmm trwala jeden dzień jak dla mnei to dobrze ale zastanawia mnie to ze kilka dni przed @ mialam silnee ukluciee w prawym jajniku a potem wystapila@i odziwo nic nie bolalo i wogole nie bylo skrzepow, piersi mnie nadal bola i sa powiekszone, zmeczona jestem ogolnie, spac mi sie cagle chce i lekkie zawroty glowy mam, ale ciesze sie ze to osttanie dni i mam urlop wiec odpoczne:)od poniedzialku bierzemy sie za przytulanka:)oby owocne byly:p

reklama
hejka dziewczyny melduje sie w 3dc:)praktycznie juz jej nie mam od wczoraj:ppodsumowujac ta @ hmm trwala jeden dzień jak dla mnei to dobrze ale zastanawia mnie to ze kilka dni przed @ mialam silnee ukluciee w prawym jajniku a potem wystapila@i odziwo nic nie bolalo i wogole nie bylo skrzepow, piersi mnie nadal bola i sa powiekszone, zmeczona jestem ogolnie, spac mi sie cagle chce i lekkie zawroty glowy mam, ale ciesze sie ze to osttanie dni i mam urlop wiec odpoczne:)od poniedzialku bierzemy sie za przytulanka:)oby owocne byly:p
Trzymał mocno kciuki zazdroszczę tak skapej miesiączki ze.mnie się normalnie dzisiaj.litrami leje nie wiem czemu

" kto nie walczy ten nie niańczy "

ciesze sie ze tak krotko ale z drugiej strony to mnie to zaskakuje bo ja zawsze mam mega bolesne @a teraz pobolewaly mnie jajniki ale nie tak bardzo, krawienia bylo malo i to pomieszane nie wiem jak mam to odbierac, w styczniu mialam podobnie ale wtedy mnie mega bolal brzuch ze z pracy mnie zwolnili do domu:)

ciesze sie ze tak krotko ale z drugiej strony to mnie to zaskakuje bo ja zawsze mam mega bolesne @a teraz pobolewaly mnie jajniki ale nie tak bardzo, krawienia bylo malo i to pomieszane nie wiem jak mam to odbierac, w styczniu mialam podobnie ale wtedy mnie mega bolal brzuch ze z pracy mnie zwolnili do domu:)
A.może endometrium miałaś słabe ja tak mam jak mam male żadnych boli mialas monitoring cyklu czy.mialas owulacje?

Mialam owulacje potwierdzil to lekarz
No to ciekawe może taka twoja uroda
Ja miałam tak dwa cyklem ze wogole nie bolący okres nic nie wiedziałam dopiero w pracy zauważyłam ze leci ze mnie ani brzuch ani piersi mnie nie bolaly

Dziewczyny ja odkąd sie staramy teraz o 2 dziecko to co cykl mam inne objawy... Od bólów gdzie raz już miałam po pogotowie dzwonić po napady gorąca itp a w tym cyklu nic qrna. Sama się łapie na tym że w ogóle teraz nie znam swojego organizmu... Wcześniej miałam wszystko książkowo... @ co do dnia przychodziła ehhh mamy przerąbane

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja odkąd sie staramy teraz o 2 dziecko to co cykl mam inne objawy... Od bólów gdzie raz już miałam po pogotowie dzwonić po napady gorąca itp a w tym cyklu nic qrna. Sama się łapie na tym że w ogóle teraz nie znam swojego organizmu... Wcześniej miałam wszystko książkowo... @ co do dnia przychodziła ehhh mamy przerąbane

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom
Monia teraz mamy fiola na pkt ciąży i organizm fiksuje

No to ciekawe może taka twoja uroda
Ja miałam tak dwa cyklem ze wogole nie bolący okres nic nie wiedziałam dopiero w pracy zauważyłam ze leci ze mnie ani brzuch ani piersi mnie nie bolaly

Czasem tak jest. Ale dobrze ze można odpocząć od bolu ;-)

reklama
Dziewczynki słyszeliście może o leku Dostinex? bratowa bierze na wywołanie okresu bo nie ma okresu już 4 lata po urodzeniu pierwszego syna poprostu jej znikł i nie dostała... bratowa ma 23 lata... Raz w tygodniu jedna tabletka [emoji4] brała któras z was?

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry