reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

14 lutego Moniu. Z tym że 10 lutego idziemy z mężem na zabawę karnawałowa i pierwszy test zrobię właśnie z rana 10tego bo nie wiem czy coś mogę sobie chlapnac hehe [emoji23][emoji485]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Andziu pewnie ze tak[emoji3] trzeba się upewnić hehe

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam dziwne uczucie w szyjce ( tak mi się wydaje) ni to podniecenie ni to jakieś ciągnięcie hehe. Dziś mam 18 dc. Jeszcze 9 dni Ta Ra Ra

Hej dziewczyny. Jadziu ale ty chyba coś wspominałaś po iui że lekarz się pomylił. Coś tam było że myślałaś że ta owulka wystąpiła albo wystąpi.... Twarda babka jesteś! I taktrzymaj nie poddajemy się... Ani trochę...

Ja od czasu owulki mierzylam tempke
Tak dla siebie... Do wczoraj miałam cały czas 36,8 a dziś 37, 0. Wiem że powinnam wcześniej zacząć mierzyć... Ale każdy skok temp. Mnie cieszy [emoji4][emoji4][emoji4]

Tak kochana pisałam do Noego czy może być śluz plony później a ten ze tak wkur. ...mnie no ale teraz już się nie dam naciac

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Hejka u mnie 30dc wczoraj mocne bole lewego jajnika a dzisiaj nic tylko bol piersi jakby mnie cos tam kulo, wiec nadal czekam

Jadziu pospieszyl się z tym iui w takim razie. Lekarze podchodzą do sprawy : jak się uda to uda. A nam świat się rujnuje. To samo było u mnie. Pisałam Ci. Tylko ze bez śluzu po. Zrobił mi na pecherzyku 18.9 mm ... szalony pajac. Poszłam do 2 innych ginów i się za głowę złapali. To musiało nie pyknac. Teraz jesteśmy mądrzejsze i juz nikt mi nie wciśnie iui za wcześnie. Ostrzegam kogo tylko mogę żeby pilnować wielkości !

Powiem Wam coś. Jestem zbulwersowana postępowaniem pewnej pani dr. U której też kiedyś leczylam się i robiłam inseminacje. Kolezanka w 26 tc poszła na kontrolę. Okazało się ze ma problem z szyjka. Drastycznie się skróciła. Pani gin kazała przyjść za MIESIĄC na kontrolę. Co się po tym czasie okazało ? Szyjki brak a rozwarcie na 1.5 cm !!! Koleżanka musiała położyć się do szpitala i leży już do końca ciąży. Walczą żeby dziecko jak najdłużej zostało w brzuchu...ręce mi opadły. I jak tu chodzić do 1 gin ?

No u mnie tylko problem jest taki ze tylko on wykonuje u mnie w mieście inseminacje niestety wiec jestem na niego skazana. Póki co dziwnie mnie brzuch boli jak na wirusa czuje się do dupy mdli mnie i żołądek boli coś jest nie halo żeby się nie skończyło wymiotami bo będzie masakra

Mdłości ustaly po trzech godzinach zjadłam na kolację płatki z mlekiem narazie jest ok
Brzuch tylko boli ale nie na okres i w lewym boku żeby tylko to nie chciała być ciąża poza maciczna

Mdłości ustaly po trzech godzinach zjadłam na kolację płatki z mlekiem narazie jest ok
Brzuch tylko boli ale nie na okres i w lewym boku żeby tylko to nie chciała być ciąża poza maciczna

Jadziu zobaczysz, niestety zostaje nam czekać... Ja w grudniu miałam okropny ból przed okresem z prawej strony był tak mocny że zastanawiałam sie czy karetki nie wzywać, na drugi dzień przyszła @... pisałam Wam o tym i też bałam się też że to c.pozamaciczna[emoji19]

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry