reklama
Andzia369
Fanka BB :)
A mnie ząb już półtorej tygodnia cmi [emoji22] też chyba czas na wizytę [emoji3]Właśnie wyszłam od dentysty. Uff ostatni raz a teraz tylko kontrole co pół roku. Kamień z serca.
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
moniabat
Biedna Ty[emoji11] ja byłam u gina... powiedział że progresteron jest oki w 7 dniu po owu ma być koło 10... zlecił mi kolejne badania fsh i estradiol w 3dc... czyli u mnie jutro[emoji23][emoji23][emoji23] i mam mieć unormowane to moje nieszczesne tsh i mam zrobić jeszcze krzywą cukrową fuj fujHej skarby ja zdycham nie dobrze mi po tych zastrzykach bleh spałam dwie godziny i nie przeszło tragedia
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Bidulko nie dawaj się :-* gorzki lek najlepiej leczy ;-) i tego się trzymajmyHej skarby ja zdycham nie dobrze mi po tych zastrzykach bleh spałam dwie godziny i nie przeszło tragedia
Trzymam kciuki za wyniki :-) krzywa cukrowa ? Mój koszmar. Juz 2 razy piłam ten ulepek i zawsze modle się żeby nie zwymiotowac na pielęgniarkęBiedna Ty[emoji11] ja byłam u gina... powiedział że progresteron jest oki w 7 dniu po owu ma być koło 10... zlecił mi kolejne badania fsh i estradiol w 3dc... czyli u mnie jutro[emoji23][emoji23][emoji23] i mam mieć unormowane to moje nieszczesne tsh i mam zrobić jeszcze krzywą cukrową fuj fuj
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
jadzia715
Aga dzięki już przeszło dopiero po pepsi zaraz idę na wizytę zobaczymy ile tych jajek uhodowalam a jutro o 7 rano ostatni zastrzyk z fostimonu i przypuszczam ze koło piątku ostatni na pęknięcie i iui oby szczęśliwie ten cykl się zakończył: -)
Krzywa cukrową pilam raz i więcej nie chce ja na szczęście wymyśliłam sposób żeby to wypić w domu [emoji12][emoji12]powiedzialam ze mam Male dziecko i muszę mamę podmienić w opiece i mnie puscila do domu hehehe
Krzywa cukrową pilam raz i więcej nie chce ja na szczęście wymyśliłam sposób żeby to wypić w domu [emoji12][emoji12]powiedzialam ze mam Male dziecko i muszę mamę podmienić w opiece i mnie puscila do domu hehehe
reklama
Podziel się: