reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Sukces roku... byłam dziś na siłowni :-D nie chce myśleć o jutrzejszym zakwaszene ciała heh rzuciłam się na maszyny jakbym w życiu siłowni nie widziała. Ból istnienia gwarantowany :-D
Wyzyj sie kochana ja jestem po wizycie wiec mam 5 pęcherzyków po 12 i 14mm w czwartek znów wizyta i sie dowiem kiedy inseminacja :-)

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
Wyzyj sie kochana ja jestem po wizycie wiec mam 5 pęcherzyków po 12 i 14mm w czwartek znów wizyta i sie dowiem kiedy inseminacja :-)

Jadziu to sporo ich masz[emoji11] z któregoś musi być fasolinka[emoji11] już się ciesze

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Jadziu to sporo ich masz[emoji11] z któregoś musi być fasolinka[emoji11] już się ciesze

Ja tez jestem strasznie podjarana: -) najlepsze to ze z obu jajnikow ładne pecherzyki wiec jest szansa i to duża trzymajcie kciuki żeby do inseminacja zostały chociaż trzy z nich [emoji173]

Ja tez jestem strasznie podjarana: -) najlepsze to ze z obu jajnikow ładne pecherzyki wiec jest szansa i to duża trzymajcie kciuki żeby do inseminacja zostały chociaż trzy z nich [emoji173]

Jadziu zostaną.... jestem tego pewna [emoji11]

Jadziu zostaną.... jestem tego pewna [emoji11]

Dzięki kochane za wsparcie i tak muszę do gina napisać później smsa czy jeszcze jutro robić zastrzyk z fostimonu czy już tyle
Gdyby nie wy nie mialabym tyle siły na to wszystko dziękuję wam :-*:-*:-*

reklama
Do góry