reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

reklama
Dziewczyny jak wam wieczór mija. Ja mam już dziś drzemeczke zaliczona. Leżę w łóżku i oglądam komedie...[emoji4] A jak tam u was??

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Aha i umówiłam termin do ginekologa na przyszły piątek... I albo przeloze bo @ ma przyjść pn /wt ( nie pomyslalam) .. Albo usłyszę 5 tydzień pani Aniu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] oj chciałabym... A co tam pomarzyć można [emoji13][emoji13]

Hej :-) mnie nadal meczy totalna śpiączka. Byłam dziś na badaniu nietolerancji pokarmowych. Miałam dziś wolne wiec luz i spontan. Dziś wyjątkowo jakoś jestem smutna. Czuje ze znów mi się nie udało. ..juz na samą myśl mnie łamie. :-(

Wiesz ze ja dziś pod prysznicem też tak czułam że chyba się nie udało .... Chodź dziwne rzeczy się ze mną dzieją muszę przyznać... To takie co miesięczne negatywne myślenie dopadlo mnie i teraz [emoji17]

Z tym spaniem u mnie bynajmniej wydaje mi się, że przez sylwestra robiłam sobie ten rytm wstawania [emoji4]

hejka:) witam w 6dc , owulke powinnam miec 24.01 ale dokladnie nie wiem, @sie spóźniła wiec trudno mi ja przewidziec kiedy bedzie, wiec czekam:)

reklama
Do góry