reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Hej :-) mnie nadal meczy totalna śpiączka. Byłam dziś na badaniu nietolerancji pokarmowych. Miałam dziś wolne wiec luz i spontan. Dziś wyjątkowo jakoś jestem smutna. Czuje ze znów mi się nie udało. ..juz na samą myśl mnie łamie. :-(
Moja kochana nie myśl tak pamiętaj o tym ze nawet jeśli to nie ten cykl to kolejny z iui się napewno uda!! W nas siła !!! Kochana głowa do góry cycki w przód i uśmiech na twarzy w końcu się uda zobaczysz ja już przeglądem hustawki bujaczki [emoji3][emoji3][emoji3] kochana będzie dobrze zobaczysz :-*:-*
Mnie tez już łamie wzięła sobie wolne dzisiaj to znaczy sama sobie zrobiłam nie myślę o konsekwencjach bo już co miałam odłożyć odlozylam wiec teraz już mogę sobie popuscic jeszcze kochane 3 i pól tygodnia do wielkiego testu Agawid u mnie na bank będą dwie kreski wiec u Ciebie i reszty dziewczyn nie może być inaczej!!!!! Trzymam mocno kciuki :-*

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
Nigdy tego nie robilam i nie wiem jak
Kochana bierzesz termometr najlepiej elektroniczny albo zakupić owulacyjny ale nie ma takiej potrzeby wystarczy zwykły elektroniczny i codziennie RANO O TEJ SAMEJ PORZE od razu po przebudzeniu ( najlepiej jak masz termometr pod poduszka a budzić ma alarm podpisany "zmierzyć temperaturę!") i ja mierze w pochwie czyli wkładasz go do pochwy i trzymasz 5 minut nawet jak pika żeby go wyciągnąć to i tak go trzymasz 5 minut ja go wkładam dosyć głęboko tak mniej więcej połowę termometru i krzyzuje nogi żeby się nie ruszal i od razu w kalendarzyku zapisuje temperaturę żeby nie zapomnieć i tak cały cykl. Jak zauważysz spadek a około 14dnia cyklu duży wzrost np. z 36.6 do 37.2 i ta wysoka temperatura się utrzymuje to znaczy ze to owulacja i około 7dni po owulacji jest spadek a 8dpo znów skok i od skoku na owulacje liczysz 14dni i powinna pojawić się miesiaczka 16 dni wyższych temperatur bez miesiączki może oznaczać ciążę: -) pytaj o co chcesz odpowiem na wszystko a przynajmniej się postaram ja założyłam konto na ovufriend żeby mieć wykres tylko tam trzeba wykupić abonament ale możesz tez pobrać aplikacje na telefon z mierzeniem temperatury i nie wstawaj zanim nie zmierzysz temperatury bo zawyzy to temperaturę a jeśli już musisz to lez później godzinę bez ruchu i zmierz

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Hej dziewczyny [emoji4] wyspane? Ja niestety już w pracy... oj jak ciężko mi się wstaje....

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Mi też dziś zaspalam.. Ale zdążyłam na szczęście... 6 budzik nie słyszałam [emoji23] ale sytuacja opanowana [emoji2][emoji2]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie Ja spałam dobrze ale z nerwów przed wizytą mam biegunkę.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie denerwuj się nic bo będzie dobrze[emoji9] A po wizycie czekamy na sprawozdanie[emoji6]

O 16.15 mam wizytę , ale tam zawsze opóźnienia. Dam znać.
Prócz kręcenia się w głowie nic mi nie dolega , wymioty były dwa razy i to na samym początku. Oby było ok[emoji3]

O 16.15 mam wizytę , ale tam zawsze opóźnienia. Dam znać.
Prócz kręcenia się w głowie nic mi nie dolega , wymioty były dwa razy i to na samym początku. Oby było ok[emoji3]

Będzie [emoji9][emoji9]

reklama
Do góry