reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Ja u mojego już nie układam. Chyba że z prania świeże włoże ułożone ale zaraz i tak jest to samo [emoji23][emoji23]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Z jednej strony to ja w tym bałaganie ciuchowym więcej znajdowałem niż teraz gdy jest wszystko w kosteczkę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ewa szalona :D ja to mam poukładane [emoji14] a spróbowałby mi M porozwalać te uprasowane ubrania [emoji37][emoji37][emoji37]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Ewa szalona :D ja to mam poukładane [emoji14] a spróbowałby mi M porozwalać te uprasowane ubrania [emoji37][emoji37][emoji37]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja prasuje przed założeniem nigdy zaraz po praniu... Na tym punkcie nie jestem pedantyczna [emoji23][emoji23]

Ehh te chłopy moj syn też ostatnio szukał zabawki i mówi mama znowu posprzątała bo nie mogę nic znaleść... Ale jak są rozwalone to znajdzie [emoji23][emoji23]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Brawo On !!! [emoji16][emoji23]

Ja prasuje tylko ciuchy wychodne a te do pracy mam w doooopie wypiore poskladam i jak je poskladam takie zakładam [emoji23]

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Ja prasuje tylko ciuchy wychodne a te do pracy mam w doooopie wypiore poskladam i jak je poskladam takie zakładam [emoji23]

" kto nie walczy ten nie niańczy "
A ja prasuje tylko moje i syna w kosteczkę po praniu, przy czym niedługo syna też nie będę jak się wda w tatusia[emoji23][emoji23][emoji23] natomiast M tylko składam i do półki [emoji5]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry