reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Yeey, jest okres! :D

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
No nareszcie! ! O niebiosa czyli mamy 1dc :-)
Zaczynamy starania :-)
Przyszedł mi miovarian właśnie wypiłam saszetkę zaraz będę jeść frytasy [emoji489][emoji489][emoji489][emoji489]

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
A co do teściowej to ja mieszkałam raptem pól roku z moja teściowa od razu po slubie.
Nie wchodzilysmy sobie w drogę ja sprzatalam ona gotowała. Ale nie było jej na rękę mieszkanie z nami wiec po pól roku zaciagnelismy kredyt hipoteczny i mieszkamy na własnym zdała od jednych i drugich rodziców ale w tym samym mieście :-) spokój święty :-) lubię teściowa bo zawsze nam pomaga i finansowo i wogole ale jej nadopiekunczosc jest denerwujaca nikt nie ma cięższej pracy niż mój M ani tez ja nie mogę napić się wodki na przyjęciu bo przecież M wypije to wystarczy :-/ a mężowi i drugiemu bratu broni picia.....

A co do teściowej to ja mieszkałam raptem pól roku z moja teściowa od razu po slubie.
Nie wchodzilysmy sobie w drogę ja sprzatalam ona gotowała. Ale nie było jej na rękę mieszkanie z nami wiec po pól roku zaciagnelismy kredyt hipoteczny i mieszkamy na własnym zdała od jednych i drugich rodziców ale w tym samym mieście :-) spokój święty :-) lubię teściowa bo zawsze nam pomaga i finansowo i wogole ale jej nadopiekunczosc jest denerwujaca nikt nie ma cięższej pracy niż mój M ani tez ja nie mogę napić się wodki na przyjęciu bo przecież M wypije to wystarczy :-/ a mężowi i drugiemu bratu broni picia.....

Nadopiekuńczość jest okropna !!!

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nadopiekuńczość jest okropna !!!

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A daj spokój momentami mnie denerwuje. Mowie ze M ma dietę i samo białe mięso to nie bo źle będzie wyglądał jak schudnie! ! No nie! !! A wygląda jak żółw....tylko skorupe ma z przodu :-/musi zgubić ten brzuch choćby nie wiem co i dopne swego ;-) kupie mu karnet na siłownie [emoji23]

Ohh te teściowe[emoji23][emoji23][emoji23] pępowiny poodcinać [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Idę moje Skarby spać jutro znowu wykorzystam męża dzisiaj odpoczynek co by żołnierze się zgromadzili chociaż i tak ten cykl jest stracony to nic. Dobranoc skarbeczki buziaczki :-*:-*:-*

reklama
Dziewczyny jeśli nie spicie.... Kupiłam dziś test w aptece i jutro rano zatestuje jeszcze RAZ [emoji23]ostatni już bo jak będzie negatywny to mam to gdzieś i czekam na @ [emoji13] puki co temp rano 37,2, a wieczorem 37,8...
Kolorowych snów kochane i do jutra [emoji4][emoji4][emoji4]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry