reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Ja nie pamiętam naże wiem że coś mi tam pediatra przepisał dla młodego[emoji5]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja już takie depresję przychodziłam że swojego czasu jakieś 2 lata miałam problem z przelykaniem jedzenia tzn przelykalam ale myślałam że się.udusze taka.mialam nerwice [emoji3]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Matko [emoji85] a od czego? Jeśli można wiedzieć

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Oj tam nie przejmuj się innymi... każdy potrzebuje chwili dla siebie[emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ok, współczuje.
Dam rade, my kobiety jesteśmy silne [emoji123][emoji123][emoji123]

Teraz jestem silna choć mam 27 lat przeszlam już dużo i wiem że w życiu jak coś się pieprzy to powiedzenie " gorzej być nie może " się przydaje [emoji3]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety często życie jest niesprawiedliwe.. A to powiedzenie często się przydaje. Ja raz mam myśli, że pójdę do pracy, Maja do opiekunki i jakoś damy rade, bo naprawdę łapie mnie depresja ale z drugiej strony chciałabym drugie dziecko.. I już nie wiem co robić

reklama
Dobrze, że Was mam [emoji8] tak to tylko 1,5 roczne dziecko przez większość dnia musi mnie słuchać [emoji23] a za dużo to z nią nie porozmawiam [emoji23]

Do góry