reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

reklama
Ja nie biorę nic [emoji3] liczę na szybkie zakończenie sprawy bez wspomagaczy chyba że No dłuższy czas nie będzie nic to pomyślę nad tym [emoji23]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Oby to była ciąża ;-) a od którego dnia cyklu bierzecie clo ?
Ja brałam 4 cykle na od 3 do 7 dc ale miałam straszne uderzenia gorąca i mdłości po nim i w tym cyklu zjadłam tylko jedna tabletkę im odstawilam napisałam do gina odpisal ze oczywiście ze mogę zrobić przerwę w clo. Tym bardziej ze ja w tym cyklu nie nastawiam się na naturalne poczęcie czekam na inseminacje

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Aha no to fajnie [emoji3] oby Ci się udało... Eh chciałabym żeby nam wszystkim się udało [emoji8]

Aha no to fajnie [emoji3] oby Ci się udało... Eh chciałabym żeby nam wszystkim się udało [emoji8]

No ja tez bym chciała kochana żebyśmy wszystkie w styczniu zaszły jak jedna. Wtedy nie były by już staraczki a ciężarówki :-*:-*:-*

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Witam wieczorową porą [emoji2]
U mnie dziś jasniutka kreseczka na teście ovu. Pryszcz około owulacyjny już się robi. Jajniki jeszcze nie bolą. Dziś 12dc owu 16/17dc .
Dziś trzeba coś podziałać, chociaż powiem Wam że jestem zrezygnowana. Poprzednie dwa cykle tak się nakręciłam a teraz jakiś luz taki mnie ogarnął. Może to i dobrze.

A jak się robi te placuszki bananowe?

Właśnie otwieram piwko [emoji481]
Wasze zdrowie [emoji482]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zdrowko Ewarut i powodzenia [emoji3] ja mam warte cytrynowa ale ostatnio w ogóle nie mam ochoty na alko [emoji16][emoji16]

Do góry