reklama
jadzia715
Fanka BB :)
Ja brałam 4 cykle na od 3 do 7 dc ale miałam straszne uderzenia gorąca i mdłości po nim i w tym cyklu zjadłam tylko jedna tabletkę im odstawilam napisałam do gina odpisal ze oczywiście ze mogę zrobić przerwę w clo. Tym bardziej ze ja w tym cyklu nie nastawiam się na naturalne poczęcie czekam na inseminacjeOby to była ciąża ;-) a od którego dnia cyklu bierzecie clo ?
" kto nie walczy ten nie niańczy "
jadzia715
Jak teraz bedzie @idę do niego na kontrolę i od razy po zlecenie na zastrzyki czyli myślę ze około polowy stycznia bedzie już inseminacjaJadzia a kiedy masz mieć inseminacje? Jest już decyzja?
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
jadzia715
No ja tez bym chciała kochana żebyśmy wszystkie w styczniu zaszły jak jedna. Wtedy nie były by już staraczki a ciężarówki :-*:-*:-*Aha no to fajnie [emoji3] oby Ci się udało... Eh chciałabym żeby nam wszystkim się udało [emoji8]
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Ewarut
Witam wieczorową porą [emoji2]
U mnie dziś jasniutka kreseczka na teście ovu. Pryszcz około owulacyjny już się robi. Jajniki jeszcze nie bolą. Dziś 12dc owu 16/17dc .
Dziś trzeba coś podziałać, chociaż powiem Wam że jestem zrezygnowana. Poprzednie dwa cykle tak się nakręciłam a teraz jakiś luz taki mnie ogarnął. Może to i dobrze.
A jak się robi te placuszki bananowe?
Właśnie otwieram piwko [emoji481]
Wasze zdrowie [emoji482]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie dziś jasniutka kreseczka na teście ovu. Pryszcz około owulacyjny już się robi. Jajniki jeszcze nie bolą. Dziś 12dc owu 16/17dc .
Dziś trzeba coś podziałać, chociaż powiem Wam że jestem zrezygnowana. Poprzednie dwa cykle tak się nakręciłam a teraz jakiś luz taki mnie ogarnął. Może to i dobrze.
A jak się robi te placuszki bananowe?
Właśnie otwieram piwko [emoji481]
Wasze zdrowie [emoji482]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: