reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

reklama
Ja nie biorę nic [emoji3] liczę na szybkie zakończenie sprawy bez wspomagaczy chyba że No dłuższy czas nie będzie nic to pomyślę nad tym [emoji23]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Oby to była ciąża ;-) a od którego dnia cyklu bierzecie clo ?
Ja brałam 4 cykle na od 3 do 7 dc ale miałam straszne uderzenia gorąca i mdłości po nim i w tym cyklu zjadłam tylko jedna tabletkę im odstawilam napisałam do gina odpisal ze oczywiście ze mogę zrobić przerwę w clo. Tym bardziej ze ja w tym cyklu nie nastawiam się na naturalne poczęcie czekam na inseminacje

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Aha no to fajnie [emoji3] oby Ci się udało... Eh chciałabym żeby nam wszystkim się udało [emoji8]

Aha no to fajnie [emoji3] oby Ci się udało... Eh chciałabym żeby nam wszystkim się udało [emoji8]

No ja tez bym chciała kochana żebyśmy wszystkie w styczniu zaszły jak jedna. Wtedy nie były by już staraczki a ciężarówki :-*:-*:-*

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Witam wieczorową porą [emoji2]
U mnie dziś jasniutka kreseczka na teście ovu. Pryszcz około owulacyjny już się robi. Jajniki jeszcze nie bolą. Dziś 12dc owu 16/17dc .
Dziś trzeba coś podziałać, chociaż powiem Wam że jestem zrezygnowana. Poprzednie dwa cykle tak się nakręciłam a teraz jakiś luz taki mnie ogarnął. Może to i dobrze.

A jak się robi te placuszki bananowe?

Właśnie otwieram piwko [emoji481]
Wasze zdrowie [emoji482]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zdrowko Ewarut i powodzenia [emoji3] ja mam warte cytrynowa ale ostatnio w ogóle nie mam ochoty na alko [emoji16][emoji16]

Do góry