reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

reklama
Dziewczyny mam pytanie dotyczące plemników i inseminacji. Czy u któreś wystapil taki problem : mąż / partner ma obniżona ruchliwosc plemników ? i czy to było przeciwskazaniem do zrobienia inseminacji ? Mój ma obniżona ale dużą liczebność i to podobno nie jest przeciwskazaniem

Dziewczyny mam pytanie dotyczące plemników i inseminacji. Czy u któreś wystapil taki problem : mąż / partner ma obniżona ruchliwosc plemników ? i czy to było przeciwskazaniem do zrobienia inseminacji ? Mój ma obniżona ale dużą liczebność i to podobno nie jest przeciwskazaniem
No ale dobra no to ginekolog nie zapisal mężowi żadnych suplementow? Ja sama daje mojemu chociaż rzekomo z nasieniem nie ma problemu fertilman plus. Wybierz się z nim do urologa ten powinien mu coś przepisać. A jakie ma Maz wyniki? Mogłabyś przytoczyć?

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Kazał brać profertil lub fertil men plus. Juz pół roku mąż grzecznie to zjada. Może warto sprawdzić rezultat. Przytoczę wyniki jutro jak tylko odszukam

Kazał brać profertil lub fertil men plus. Juz pół roku mąż grzecznie to zjada. Może warto sprawdzić rezultat. Przytoczę wyniki jutro jak tylko odszukam
No pasowaloby mój miał zrobione w kwietniu tego roku i lekarz tylko mnie zapytał jak się z nim umawiałam ze będzie inseminacja czy badanie było zrobione odszukal sobie i stwierdził ze jest dobre jak znajdę na poczucie wynik to Ci pokaze

1513028250-a8791f4e4eedd650-aaaaaa.png

To są wyniki.mojego męża z kwietnia

reklama
Warto powtórzyć ale ogólnie są bardzo dobre i nawet jeśli są małej richliwosci to jest ich bardzo dużo a to daje równe szanse mój ma tylko 45 mln a twój 70 ponad

Do góry