reklama
Dziewczyny mam pytanie dotyczące plemników i inseminacji. Czy u któreś wystapil taki problem : mąż / partner ma obniżona ruchliwosc plemników ? i czy to było przeciwskazaniem do zrobienia inseminacji ? Mój ma obniżona ale dużą liczebność i to podobno nie jest przeciwskazaniem
jadzia715
Fanka BB :)
No ale dobra no to ginekolog nie zapisal mężowi żadnych suplementow? Ja sama daje mojemu chociaż rzekomo z nasieniem nie ma problemu fertilman plus. Wybierz się z nim do urologa ten powinien mu coś przepisać. A jakie ma Maz wyniki? Mogłabyś przytoczyć?Dziewczyny mam pytanie dotyczące plemników i inseminacji. Czy u któreś wystapil taki problem : mąż / partner ma obniżona ruchliwosc plemników ? i czy to było przeciwskazaniem do zrobienia inseminacji ? Mój ma obniżona ale dużą liczebność i to podobno nie jest przeciwskazaniem
" kto nie walczy ten nie niańczy "
jadzia715
Fanka BB :)
No pasowaloby mój miał zrobione w kwietniu tego roku i lekarz tylko mnie zapytał jak się z nim umawiałam ze będzie inseminacja czy badanie było zrobione odszukal sobie i stwierdził ze jest dobre jak znajdę na poczucie wynik to Ci pokazeKazał brać profertil lub fertil men plus. Juz pół roku mąż grzecznie to zjada. Może warto sprawdzić rezultat. Przytoczę wyniki jutro jak tylko odszukam
" kto nie walczy ten nie niańczy "
reklama
Podziel się: