reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

reklama
No mój ostatnio to nie jest zbytnio chętny, przynajmniej nie zaczyna tego tematu jak ja się na niego nie rzuce [emoji23] dużo pracuje, może przez to.. Znacie jakieś tabsy na pobudzenie?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak . Korzeń Maca można kupić na sklep starania.pl . Dodaje tez energii w ciągu dnia

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Mój mąż też raczej niewyrywny na codzień ale jak już minie z 5 dni posuchy to się upomina ;-) kupie mu ten pobudzacz ale najlepiej działa na niego moja nowa bielizna hehe drogi w utrzymaniu jest :-D

Mój mąż też raczej niewyrywny na codzień ale jak już minie z 5 dni posuchy to się upomina ;-) kupie mu ten pobudzacz ale najlepiej działa na niego moja nowa bielizna hehe drogi w utrzymaniu jest :-D
O tak, bielizna i szpilki :D nie są w stanie powiedzieć nie [emoji23][emoji23]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

No mój się dopomina czasami o jakaś bielizne w szpilkach po domu nie chodzę bo mam wszędzie panele hehehe wiec babka na górze by se ładnie pomyślała jakby zaczęły szpilki stukać o 23ciej hahah ale bielizna zawsze działa

Dziewczyny pytam z ciekawości... jaka wielkość miały Wasze pecherzyki gotowe do inseminacji ? Moje 18mm dobę przed a podobno muszą mieć 23-26 mm... taaaaaaak mi włosy dęba stanęły po wizycie u innego gin.

Dziewczyny pytam z ciekawości... jaka wielkość miały Wasze pecherzyki gotowe do inseminacji ? Moje 18mm dobę przed a podobno muszą mieć 23-26 mm... taaaaaaak mi włosy dęba stanęły po wizycie u innego gin.
Ja jeszcze nie miałam wiec się nie wypowiem ale koleżanka co zaszla miała 19mm i zaszla na nim.

Większy niż 23mm to z tego co.mi.mój gin mówił to jest przerosniety pęcherzyk i nie bardzo się on nadaje.
Najlepiej żeby pękł i się wchłonął bo z takimi mogą być problemy w postaci torbieli niestety

Kurcze strasznie rozbieżne są re zdania. Ta co mi robiła inseminacje twierdziła ze jest ok. A drugi ze za szybko. Porażka.

reklama
Do góry