reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Monia wogole opieka medyczna szczególnie dla kobiet starajacych się zajść w ciążę powinna być refundowana tym bardziej ze niekiedy starania zajmują kilka lat to wystarczy rok jak u mnie niechby na okrągło kosztował 4 tyś a 10 lat?... To jest wogole masakra kobiety w pracy tak jak np. W moim zakładzie nie maja żadnych praw są na równi z facetami nawet zarabiamy mniej dzwigajac a mężczyźni stoją na maszynach zero sprawiedliwości a jak powiedziałam liderce ze chce zmienić stanowisko to się na mnie jak na kosmite popatrzyla. ...tragedia....

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
Jadzia masz całkowitą rację teraz nikt nie liczy się z drugą osobą... A zwłaszcza z podwładnym... zero jakiegokolwiek wyrozumienia! Ehh zostaje nam tylko ponarzekać[emoji36][emoji36][emoji36]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez mam na twarzy i to od dawna ;-) pewnie to przez PCOS. Dziś mogę definitywnie powiedzieć ze inseminacja się nie udała. @ przyszła ...

Ojoj mi też jest przykro [emoji11][emoji26][emoji26] Nie poddawaj się!!!! W końcu przyjdzie twój czas!!!

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez mam na twarzy i to od dawna ;-) pewnie to przez PCOS. Dziś mogę definitywnie powiedzieć ze inseminacja się nie udała. @ przyszła ...
Kurde szkoda ale kochana nic straconego podchodź od razu do drugiej spróbuj tak jak moja koleżanka na samych zastrzykach fostimon i ovitrelle jej za drugim razem od razu po nieudanym cyklu wyszło

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Dziękuję Dziewczyny za wsparcie :-* raczej w tym cyklu będzie bez inseminacji. Wyliczył ze wypada w same Święta. W tym cyklu mam clo i zalecane skakanie po mężu hehe wybaczcie ale z tej bezradności juz mi chyba glupawka na mózg padła ;-)

Aga mi również przykro ale zobaczysz uda się i kochana mężowi nie odpiszczaj[emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aga, skacz ile sił w nogach [emoji14] może akurat to będzie ten szczęśliwy cykl? Tego Ci życzę [emoji11]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry