reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Madzia całkiem możliwe że to jest reakcja organizmu więc narazie niczym się nie martw tylko odpoczywaj[emoji5]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć Dziewczyny [emoji4] od kilku dni mam problem ze spaniem. Mogłabym spać 24h na dobę, ale to pewnie kwestia stresu i emocji. Od dwóch tyg jestem na zwolnieniu i chyba dopiero organizm zaczął odreagowywać.
Ada, cieszę się z Twojej udanej imprezy :). Miłego dnia :-*. Czas wyjść w końcu z łóżka.... [emoji42]
A czemu jesteś na zwolnieniu?

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Długa historia :). W wielkim skrócie pracuje w korporacji, po zmianie przełożonych nowi postanowili się wykazać kosztem pracowników i zrobiło się bardzo nieprzyjemne i niestety mój organizm się zbuntował

To kochana poodpoczywaj i niczym się nie przejmuj... pamiętaj Ty i Twoje zdrowie najważniejsze!!!

Długa historia :). W wielkim skrócie pracuje w korporacji, po zmianie przełożonych nowi postanowili się wykazać kosztem pracowników i zrobiło się bardzo nieprzyjemne i niestety mój organizm się zbuntował
Skąd ja to znam.... Tyle ze ja pracuje na produkcji w firmie motoryzacyjnej. Ja planuje chorobowe ,ale na luty jak inseminacja się nie powiedzie ,jeszcze wytyram te dwa miesiące na premie, co by sobie średnia podciagnac a później idę na zwolnienie bo tez mój organizm się buntuje żołądek skurczony, mdłości, czasami wymioty, bóle głowy także najwyższa pora odpocząć ale to tak jak mowie poczekam do lutego

Skąd ja to znam.... Tyle ze ja pracuje na produkcji w firmie motoryzacyjnej. Ja planuje chorobowe ,ale na luty jak inseminacja się nie powiedzie ,jeszcze wytyram te dwa miesiące na premie, co by sobie średnia podciagnac a później idę na zwolnienie bo tez mój organizm się buntuje żołądek skurczony, mdłości, czasami wymioty, bóle głowy także najwyższa pora odpocząć ale to tak jak mowie poczekam do lutego

Okropne jest to, że jesteśmy tylko małymi trybikami, i nikt się z nami nie liczy... Kochana a nie boisz się, że stres wpłynie negatywnie na inseminację?

Okropne jest to, że jesteśmy tylko małymi trybikami, i nikt się z nami nie liczy... Kochana a nie boisz się, że stres wpłynie negatywnie na inseminację?
Pewnie ze się boje Ba nawet mam tego pełna świadomość ze przy pierwszej tak się może stać niestety. Druga sprawa dzwigam w pracy i to nie Male ciężary niekiedy po 12h wiec przypuszczam ze to tez wpływa na zagniezdzenie się zarodka bo jak się ma zagniezdzic jak cały czas są skurcze...jeśli nie to na koniec stycznia juz pójdę po inseminacji na wolne :-)

Właśnie pije herbatke z czystka kupiłam w biedronce ale pasuje kupić 100% czystka

reklama
Niestety nam kobietą powinni zapewnić normalne warunki w pracy!!! Ale teraz nigdzie nie zwracają na to uwagi!!!

Do góry