reklama
Bardzo trafny wpis Andzia. Co to byłoby bez naszej kobiecej mocy. Jak mija Wam dzień ? Wróciłam ze szkoły. Miał być bardzo ciężki dzień ale nie było tak źle. Niepotrzebnie stresowalam się. Teraz zaczynam druga w domu ;-) łapie mnie śpiączka. Znów ciśnienie leci w dół.
jadzia715
Fanka BB :)
Mnie też łamie spanie ale się nie położę bo będę mieć noc z głowy niestety. Więc pije kawę robię pranie i idę leżeć bo pęcherz zlapalam niestety .....Bardzo trafny wpis Andzia. Co to byłoby bez naszej kobiecej mocy. Jak mija Wam dzień ? Wróciłam ze szkoły. Miał być bardzo ciężki dzień ale nie było tak źle. Niepotrzebnie stresowalam się. Teraz zaczynam druga w domu ;-) łapie mnie śpiączka. Znów ciśnienie leci w dół.
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Andzia369
A ja dziś " powinnam" mieć drugi dzień okresu z tym że go brak... W zeszłym miesiącu przyszedł jak w zegarku choć wydaje mi się że przez to że byłam chora na początku cyklu poprostu może się opóźnić [emoji4] brzuszek boli jak na@.... Piersi też bardzo bolą... Ale w sumie zawsze bolały ino nie aż tak... W tym cyklu nawet nie pomyslalam o ciąży przez chwilę... Do teraz [emoji4] ale pewnie znów poprostu @ się spóźnia [emoji4]
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Andzia369
Właśnie tak zrobilamDziewczyny pogoda dziś taka że tylko kocyk i do łóżeczka[emoji3]
Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: