reklama
moniabat
Fanka BB :)
Jadzia trzymam mocno kciuki[emoji8]Pierwszy raz dziewczynki odkąd stosuje zastrzyki pojawił mi się siniak i do tej pory boli miejsce wklucia masakra jakaś na szczęście już jutro inseminacja
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom
jadzia715
Dzięki dziewczynki za kciuki. Wiecie co jak się jutro będę tak podle czuła jak dzisiaj to pójdę znowu na chorobowe. Pieron wie od czego nic zjeść nie mogę bo mnie mdli kawy też nie nie wiem czy to stres i nerwy czy coś znowu z zoladkiem nie halo sama nie wiem. Jak mi nic nie przejdzie to się nawet nie będę zastanawiać . Jeszcze jeden tydzień żeby te nocki mnie ominęły i wrócę na pierwszą zmianę ale to zobaczę jeszcze jutro jak wstanę rano co się będzie działo
jadzia715
Jestem już po pięknie podal 15mln plemników ponagniatal ten jeden ocalały pęcherzyk i czekamy za 15dni krew
No i pecherzyk pękł czułam to wyraźnie pojawił się śluz plodny przejrzysty rozciagliwy i do tego uplawy kawowe i niemilosierny ból brzucha takie wbijanie igieł albo skrecanie jak w pierwszy dzień okresu masakra jakaś więc jestem pewna że doszło do pęknięcia:-) ale nie liczę na cud niech się dzieje co chce czekam na wizytę w czerwcu u specjalisty
Hej dziewczynki jak tam początek dnia?
No i pecherzyk pękł czułam to wyraźnie pojawił się śluz plodny przejrzysty rozciagliwy i do tego uplawy kawowe i niemilosierny ból brzucha takie wbijanie igieł albo skrecanie jak w pierwszy dzień okresu masakra jakaś więc jestem pewna że doszło do pęknięcia:-) ale nie liczę na cud niech się dzieje co chce czekam na wizytę w czerwcu u specjalisty
Hej dziewczynki jak tam początek dnia?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
jadzia715
Podchodzisz kochana do inseminacji?Już po wizycie. Wszystkie badania wyszły prawidłowo. Są dwa pecherzyki po 12 mm na prawym. Zobaczymy co dalej. Jeszcze trochę do środka cyklu.
reklama
W tym cyklu nie. Musimy odpocząć od lekarzy. Juz psychicznie mamy po kokarde. 2 cykle naturalsPodchodzisz kochana do inseminacji?
Podziel się: