reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Hehe dobrze jedz dużo! Z tego co pamiętam ze zdjęcia to szczuplutka jesteś [emoji2][emoji2][emoji2] [emoji8]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
No dla mojego doktora aż za bardzo no ale ma się w czym rozkładać mam 180cm wzrostu :-) wiec nie tak łatwo nabrać mi dodatkowych kilogramów

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
O to wysoka dziewoja jesteś! Fajnie [emoji7] ja mam 167, i ważę 64 kg... ważyłam 2 lata temu 86 i tak jak zjechalam tak mi waga stoi z tym że nie ćwiczyłam, schudłam ze stresu i ani kg nie mogę przytyć... czasami wydaje mi się że nerwica mi dolega.. W sumie to nie wydaje mi się moja doktora to stwierdziła I może dlatego nie tak łatwo o tą fasolke... Ale jestem dobrej myśli i mam nadzieję że kiedyś się uda [emoji2][emoji2]

O to wysoka dziewoja jesteś! Fajnie [emoji7] ja mam 167, i ważę 64 kg... ważyłam 2 lata temu 86 i tak jak zjechalam tak mi waga stoi z tym że nie ćwiczyłam, schudłam ze stresu i ani kg nie mogę przytyć... czasami wydaje mi się że nerwica mi dolega.. W sumie to nie wydaje mi się moja doktora to stwierdziła I może dlatego nie tak łatwo o tą fasolke... Ale jestem dobrej myśli i mam nadzieję że kiedyś się uda [emoji2][emoji2]

No u mnie tez jest nerwica zdiagnozowana przez psychiatrę 5 lat temu leczona 2 lata brak remisji choroby póki co sypiam nie mam odruchu wymiotnego i nie układam złych historii w głowie zostawiam wszystko czasowi wyzbylam się wszystkich emocji nie ruszają mnie łzy ani śmiechy jestem obojętna . Tak mi kazali postępować terapeuci natomiast do tej pory nie pozbyłam się strachu przed wymiotami i tlumem reszta poszła w niepamięć;-)

Głupio mi o tym mówić ale mam też fagofobie... lęk przed polykaniem jedzenia! To jest uciążliwe chodź tyle dobrze ze nie chudne... Niektórzy mają gorzej... dostałam skierowanie do psychologa... A ogólne badania książkowe. Hormony tarczycy też [emoji3] moja mama też to kiedyś miała ale sama z tego wyszła... Liczę że też poradzę sobie sama [emoji4]

Aha i też mam lęki przed tłumem i głupie historie układają mi się w głowie ale już rzadziej... Staram się sama to eliminować [emoji4][emoji4][emoji4]

Aha i też mam lęki przed tłumem i głupie historie układają mi się w głowie ale już rzadziej... Staram się sama to eliminować [emoji4][emoji4][emoji4]

Ja tez sama próbuje z tym wszystkim walczyć choroba ( lek przed wymiotowaniem) tak mną manipulują ze jem normalnie jak każdy tyle ze jak tylko poczuje dyskomfort to od razu się boje ze zwymiotuje to samo jak znajdę się w tlumie a poza tym to jest okay: -) na czas starań nie będę nic z tym robić chyba ze będzie gorzej to pójdę znów do psychologa póki co nie czuje takiej potrzeby: -)

Dobre nastawienie... Ja też myślę że psychologa nie potrzebuje.... Dam sobie radę sama, i chodź między mężem a mną nie zawsze było kolorowo to wspieramy się teraz z całych sił jak nigdy dotąd... I jak to moja mama ujęła " dotarliście się w końcu " [emoji39][emoji39]
No nic czekam do 20:00 i będę się odzywać miłego wieczorku dziewczyny [emoji8]

Andzia uda się trzeba być dobrej myśli[emoji9] ja też jadę na testach ale póki co to na owu się nie zbiera... niby mam mieć we wtorek więc liczę że jutro teście wyjdzie[emoji6]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam na teście ciemniejsza niż wczoraj... A w kalendarzyku owu pokazuje w środę... Także przymykam oko na ten kalendarzyk.
Moniu czemu sądzisz że niezapowiada się na owu??

reklama
Ja mam na teście ciemniejsza niż wczoraj... A w kalendarzyku owu pokazuje w środę... Także przymykam oko na ten kalendarzyk.
Moniu czemu sądzisz że niezapowiada się na owu??

Niby mam śluz płodny ale zabarwiony krwią więc tak dziwnie... U mnie co nowy cykl to nowe dziwne objawy.. zobaczymy co mi temperatura pokaże, czy była owu czy nie

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry