reklama
jadzia715
Fanka BB :)
Dzień dobry kochane ja już byłam na becie czekamy na wynik nie spodziewam się cudów także igły przygotowane i zastanawiałam się czy zastrzyk w brzuch boli tak samo jak w rękę [emoji23]
Weszlam zrobiłam wynik wychodzę a jakiś facet do mnie nie ładnie Pani zrobiła ??!! Na co ja mowie bardzo przepraszam nie wiedziałam ze Pan czeka mógł Pan wchodzić a nikt nie wstawal wiec Weszlam. ...przepraszam a taki inny Pan niech się Pani nie przejmuje niech się ten Pann do Matki Boskiej lepiej pomodli. ..i mi się na płacz zebrało....ahhh te emocje
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Weszlam zrobiłam wynik wychodzę a jakiś facet do mnie nie ładnie Pani zrobiła ??!! Na co ja mowie bardzo przepraszam nie wiedziałam ze Pan czeka mógł Pan wchodzić a nikt nie wstawal wiec Weszlam. ...przepraszam a taki inny Pan niech się Pani nie przejmuje niech się ten Pann do Matki Boskiej lepiej pomodli. ..i mi się na płacz zebrało....ahhh te emocje
Ewarut
Trzymam kciuki i nadal mocno wierzę że się udało [emoji2][emoji8]Dzień dobry kochane ja już byłam na becie czekamy na wynik nie spodziewam się cudów także igły przygotowane i zastanawiałam się czy zastrzyk w brzuch boli tak samo jak w rękę [emoji23]
jadzia715
Dziękuję kochana ja tez bym chciała mocno w to wierzyć ale wiesz po takim czasie ciężko mi w te cienie cieni uwierzyć i ze beta będzie więcej niż 0.1Trzymam kciuki i nadal mocno wierzę że się udało [emoji2][emoji8]
Ewarut
Beta musi być po wyżej 5 z tego co mi wiadomo wtedy jest ciąża.[emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]Dziękuję kochana ja tez bym chciała mocno w to wierzyć ale wiesz po takim czasie ciężko mi w te cienie cieni uwierzyć i ze beta będzie więcej niż 0.1
jadzia715
Tak to prawda. Więcej niż 5. Ja czuje ze za chwile dołem poleci choć co no ale się nie martwię bo jest plan a nie zawieszenie :-) wręcz przeciwnie cieszę się bo wiem ze za max 3 tygodnie będę mieć kruszynke pod sercemBeta musi być po wyżej 5 z tego co mi wiadomo wtedy jest ciąża.[emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]
Ewarut
Jakby nie było trzymam kciuki [emoji106][emoji8]Tak to prawda. Więcej niż 5. Ja czuje ze za chwile dołem poleci choć co no ale się nie martwię bo jest plan a nie zawieszenie :-) wręcz przeciwnie cieszę się bo wiem ze za max 3 tygodnie będę mieć kruszynke pod sercem
IuI dostałam przed tym trzy zastrzyki po których ledwo chodziłam.
jadzia715
No ja mam trzy fostimony w brzuch i jeden ovitrelle na pęknięcie tez nie wiem jak się będę po tym czułą pasowaloby żeby mnie dzisiaj zalalo to w sobotę zrobiłabym pierwszy zastrzykJakby nie było trzymam kciuki [emoji106][emoji8]
IuI dostałam przed tym trzy zastrzyki po których ledwo chodziłam.
Ewarut
A Ja życzę pięknej bety mimo wszystko [emoji8]No ja mam trzy fostimony w brzuch i jeden ovitrelle na pęknięcie tez nie wiem jak się będę po tym czułą pasowaloby żeby mnie dzisiaj zalalo to w sobotę zrobiłabym pierwszy zastrzyk
Nie wiem jak one się nazywały nie pamiętam.
reklama
jadzia715
NIE DZIĘKUJĘ: -*:-*:-*:-*A Ja życzę pięknej bety mimo wszystko [emoji8]
Nie wiem jak one się nazywały nie pamiętam.
Podziel się: