reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Też się kładę od jutra szara rzeczywistośc przedszkole i szkoła [emoji4]
Jadziu daj znać jak poranny test. Dobranoc

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry kochane ja już byłam na becie czekamy na wynik nie spodziewam się cudów także igły przygotowane i zastanawiałam się czy zastrzyk w brzuch boli tak samo jak w rękę [emoji23]
Weszlam zrobiłam wynik wychodzę a jakiś facet do mnie nie ładnie Pani zrobiła ??!! Na co ja mowie bardzo przepraszam nie wiedziałam ze Pan czeka mógł Pan wchodzić a nikt nie wstawal wiec Weszlam. ...przepraszam a taki inny Pan niech się Pani nie przejmuje niech się ten Pann do Matki Boskiej lepiej pomodli. ..i mi się na płacz zebrało....ahhh te emocje

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Dzień dobry kochane ja już byłam na becie czekamy na wynik nie spodziewam się cudów także igły przygotowane i zastanawiałam się czy zastrzyk w brzuch boli tak samo jak w rękę [emoji23]
Weszlam zrobiłam wynik wychodzę a jakiś facet do mnie nie ładnie Pani zrobiła ??!! Na co ja mowie bardzo przepraszam nie wiedziałam ze Pan czeka mógł Pan wchodzić a nikt nie wstawal wiec Weszlam. ...przepraszam a taki inny Pan niech się Pani nie przejmuje niech się ten Pann do Matki Boskiej lepiej pomodli. ..i mi się na płacz zebrało....ahhh te emocje

Trzymam kciuki i nadal mocno wierzę że się udało [emoji2][emoji8]

Dziękuję kochana ja tez bym chciała mocno w to wierzyć ale wiesz po takim czasie ciężko mi w te cienie cieni uwierzyć i ze beta będzie więcej niż 0.1

Beta musi być po wyżej 5 z tego co mi wiadomo wtedy jest ciąża.[emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]

Beta musi być po wyżej 5 z tego co mi wiadomo wtedy jest ciąża.[emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]
Tak to prawda. Więcej niż 5. Ja czuje ze za chwile dołem poleci choć co no ale się nie martwię bo jest plan a nie zawieszenie :-) wręcz przeciwnie cieszę się bo wiem ze za max 3 tygodnie będę mieć kruszynke pod sercem

Tak to prawda. Więcej niż 5. Ja czuje ze za chwile dołem poleci choć co no ale się nie martwię bo jest plan a nie zawieszenie :-) wręcz przeciwnie cieszę się bo wiem ze za max 3 tygodnie będę mieć kruszynke pod sercem

Jakby nie było trzymam kciuki [emoji106][emoji8]
IuI dostałam przed tym trzy zastrzyki po których ledwo chodziłam.

Jakby nie było trzymam kciuki [emoji106][emoji8]
IuI dostałam przed tym trzy zastrzyki po których ledwo chodziłam.
No ja mam trzy fostimony w brzuch i jeden ovitrelle na pęknięcie tez nie wiem jak się będę po tym czułą pasowaloby żeby mnie dzisiaj zalalo to w sobotę zrobiłabym pierwszy zastrzyk

No ja mam trzy fostimony w brzuch i jeden ovitrelle na pęknięcie tez nie wiem jak się będę po tym czułą pasowaloby żeby mnie dzisiaj zalalo to w sobotę zrobiłabym pierwszy zastrzyk

A Ja życzę pięknej bety mimo wszystko [emoji8]
Nie wiem jak one się nazywały nie pamiętam.

reklama
Do góry