reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Ale teraz zrobiłaś? Może stężenie nie takie, zrób jeszcze z rana Jadziu [emoji3]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak teraz kochana rozrzedzony bo pilam pepsiurke a wcześniej kawę to wiesz e tam nie ludze się ale mam podniete tymi zastrzykami [emoji23] na dobra sprawę już bym chciała okres bo już się nie mogę doczekać [emoji3][emoji3][emoji3]

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
No wierzę i nie dziwię się tak czy tak niedługo w końcu dzidziuś [emoji4][emoji4][emoji10]

No wierzę i nie dziwię się tak czy tak niedługo w końcu dzidziuś [emoji4][emoji4][emoji10]

Dokładnie !!:-) w końcu będę rzygać i jeść i umierać wchodząc na piąte piętro do siostry wszystko znoose bo czuje ze te zastrzyku to pikus przy porodzie

Uwierz że każdy zastrzyk nawet te w kręgosłup to pikuś przy porodzie [emoji23]

Uwierz że każdy zastrzyk nawet te w kręgosłup to pikuś przy porodzie [emoji23]

No mam nadzieje ze za 9 max 10 miesięcy tego sama doswiadcze już się nie mogę doczekać jestem fighterka wiec czego tu się bać chwila bólu i po krzyku: -)

Najpiękniejsze jest po porodzie a wtedy już o bólu się nawet nie pamięta.. Ja.mialam dwie cesarki [emoji3] pierwsza nie planowana po 10 godzinach boli nie było rozwarcia, kroplowka nie pomogła. A druga już planowana [emoji4]

Andzia ja też miałam cesarkę... mój mały łobuz się nie odwrócił... Ale mam nadzieję że druga też będzie cesarska bo wiem co mnie by czekało[emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

No moja Natalka też odwrócona ale przez to że ogólnie byłam 2 tyg po terminie czułam się jak shrek ważyłam 104 kg (+36kg przez 9 miesięcy) i dostalam skierowanie na wywołanie i od rana skurcze. od tych pierwszych skurczy niunia się przewróciła i po 10 h nic Rozwarcie też się nie robiło więc o 00:45 przez cesarskie cięcie urodziła się Natalka

1515351334-95b2979666221a14-aaaaaa.jpeg

A tu po porodzie drugiej córki Laury [emoji3][emoji3]

reklama
Do góry