reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Dzień dobry dziewczynki ja już na nogach źle się dzisiaj czuje mdli mnie brzuch mnie boli nie wiem od czego no nic jakoś przezyje te 8 godzin dobrze ze tylko 8 już mnie kark mrowi o 3 rano miałam pobudke bo straż pożarna była w bloku ale nie wiem co się stało.
Nic idę dziewczynki odgarnąć auto ze śniegu i do pracy buziaczki miłego dnia

P.s. kreska się pokazała na owulacyjnym wiec przypuszczam ze owulacja się przesunela i teraz dopiero będzie może dzisiaj wykorzystam męża jak się będę dobrze czula

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
Witam[emoji5]
Jadziu może rzeczywiście przed owu masz takie objawy... ja też już w pracy... dziś ostatni dzień od jutra wolne aż do 2 stycznia [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mi dziś tempka spadła na 36,9 - 37 huhu jednak coś się dzieje [emoji23]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam[emoji5]
Jadziu może rzeczywiście przed owu masz takie objawy... ja też już w pracy... dziś ostatni dzień od jutra wolne aż do 2 stycznia [emoji4]

Ale Ci kochana dobrze.
No właśnie to mogą być u mnie objawy owu zobaczę co o 16 test pokaże czy kreska ciemnieje czy nie temp w gore

Andzia miejmy nadzieję że już nie spadnie[emoji5] bo ja chce fasolkę[emoji4]
Jadziu to przymusowy urlop jutro będę mieć przedszkole w domu[emoji16]

Andzia miejmy nadzieję że już nie spadnie[emoji5] bo ja chce fasolkę[emoji4]
Jadziu to przymusowy urlop jutro będę mieć przedszkole w domu[emoji16]

O proszę to trochę wspolczuje pożyczyć Ci stopery do uszu? [emoji23][emoji23]

Witam dziewczynki [emoji319] wczoraj spotkałyśmy się z rodzicami, cieszę się na myśl, że w święta będziemy razem [emoji4]
Andzia, oby nie spadła temp. Trzymam kciuki :*
Monia, podrzucić Ci moją? [emoji23]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry