anielka1
Fanka BB :)
Miałam dwa razy, nigdy mnie nie bolały do @Carenik super ,że u Ciebie tak było. Absolutnie bez chęci martwienia i straszenia autorki, nie zawsze jest tak Wow kolorowo. Są różne sytuacje, lekarze, szpitale,porody i komplikacje. Bywają, że trwają kilka godzin a czasem i 24. Niestety..Jak widać wszystko da się przeżyć. Chce Ci tylko powiedzieć, że najważniejsze to mieć świadomość swoich praw - to bardzo ważne. Możesz mieć extra lekarzy, fajny porod- tego ci życzę. Tak jak poród nie jest super przeżyciem-bynajmniej dla mnie to i pierwsze tygodnie z dzidziolem też często do kolorowych nie należą najważniejsze jednak ,że i ten poród, i cięższe momenty zmęczenia po porodzie są niczym w porównaniu szczęścia i miłości jaką da Ci ten szkrab. Faktycznie, jak dadzą Ci go na ręce to ból mija ( chociaż na chwilę)) głowa do góryJak o tym sobie pomysle to tez jestem przerazona choc kazdy mowi ze nie ma czego sie bac ze da sie rade bo kazdy daje staram sie myslec pozytywnie ze pojade pocierpie troche urodze i wszystko bedzie dobrze a wiecie jak jest ze znieczuleniem bo slyszalam ze przy Cc jak sie bierze znieczulenie zewnatrzoponowe to pozniej moge plecy bolec nawet reszte zycia a czy przy porodzie silami natury tez tak jest ?