reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

TABELKA SIERPNIÓWKI 2017

Mam dostęp do kompa więc mogę uzupełnić aktualne dane ale pod warunkiem, że zostaniesz bo tak czy siak to Twój wpis @myycha widnieje jako pierwszy :D

reklama
Proszę dopisać mnie do tabelki. Justyna 36 lat; data pirodu 23.08; płeć nieznana, propozycje imion- brak, rodzeństwo Mikołaj i Tymek.

Witam dziewczyny :)
Ja również chętna na dopisanie do sierpniówek :) Mam 42 lat, data porodu 24, płec nieznana, rodzenstwa brak.
Pozdrawiam Maggie :)

Ja chciałam ponowic prośbę o dopisanie bi pisałam już jakiś czas temu ...chyba ze przez aplikację nie widzę[emoji6]
Dominika 28lat termin 16.08 płeć nieznana brat Franuś
Ja udzielam się rzadko bo na razie dalej pracuję i z czasem kiepsko ale przywiazalam się do Was bo staram się zaglądać [emoji5]

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry