reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dni plodne

Jak to nie ma czegoś takiego jak wczesne objawy ciąży? Możesz tak mówić najwyżej o sobie. Mam za sobą 4 ciąże. 2 urodzone i 2 po poronieniu. Wszystkie dawały mi znać o ciąży dużo wcześniej jak przed @.
Nie ma czegoś takiego jak objawy zapłodnienia ani wczesnej ciąży. Gdyby takie objawy istniały nie korzystalibyśmy z prób laboratoryjnych ani domowych testów.

reklama
jasani, sama jesteś zabawna. Myślisz, że każda kobieta jest jak w książce napisali. Dziwna jesteś.
Zabawny jest Twój wpis. Ocenianie czy daną ciążę donosisz czy nie na podstawie wybarwienia testu jest po prostu idiotyczne. Chyba 3/4 dziewczyn na forum powinno stracić swoje dziecko idąc tym tokiem myślenia.

Jak to nie ma czegoś takiego jak wczesne objawy ciąży? Możesz tak mówić najwyżej o sobie. Mam za sobą 4 ciąże. 2 urodzone i 2 po poronieniu. Wszystkie dawały mi znać o ciąży dużo wcześniej jak przed @.

Nie wiem czy nie jesteś po prostu zwykłym trollem, szczerze mówiąc mam nawet taką nadzieję bo przerażające jaką wiedzę przekażesz swoim dzieciom. Przykro mi też, że praktycznie już w 2022 w takim dostępnie do informacji i medycyny trzeba kobiecie tłumaczyć procesy jakie zachodzą w jej organizmie.

Więc jeszcze raz jak krowie na rowie - żeby pojawiły się objawy ciążowe musi dojść do zagnieżdżenia się komórki jajowej w macicy i wytworzenia HCG. Nie ma więc możliwości żebyś 5 dni po stosunku na jakiekolwiek objawy ponieważ wiemy, że MEDYCZNIE do zagnieżdżenia dochodzi 6-12 dni po owulacji. Nie ma więc ŻADNYCH możliwości by sama komórka jajowa dawała jakiekolwiek objawy bo to nie jest ciąża - już pominę fakt, że nawet nie wiesz czy się strzeliłaś, a nawet jak się strzeliłaś to zaszłaś bo jest na to 30% szans - zawsze

Nie wiem czy nie jesteś po prostu zwykłym trollem, szczerze mówiąc mam nawet taką nadzieję bo przerażające jaką wiedzę przekażesz swoim dzieciom. Przykro mi też, że praktycznie już w 2022 w takim dostępnie do informacji i medycyny trzeba kobiecie tłumaczyć procesy jakie zachodzą w jej organizmie.

Więc jeszcze raz jak krowie na rowie - żeby pojawiły się objawy ciążowe musi dojść do zagnieżdżenia się komórki jajowej w macicy i wytworzenia HCG. Nie ma więc możliwości żebyś 5 dni po stosunku na jakiekolwiek objawy ponieważ wiemy, że MEDYCZNIE do zagnieżdżenia dochodzi 6-12 dni po owulacji. Nie ma więc ŻADNYCH możliwości by sama komórka jajowa dawała jakiekolwiek objawy bo to nie jest ciąża - już pominę fakt, że nawet nie wiesz czy się strzeliłaś, a nawet jak się strzeliłaś to zaszłaś bo jest na to 30% szans - zawsze
Klasyk z cyklu „nie wiem, czy miałam owulację i jakie są jej objawy, ale odczuwam moment zapłodnienia jak plemnik wgryza się w komórkę jajową”.

Nawet dodam, że test ciążowy wykonany w dniu spodziewanej @ sam mówił za siebie, czy daną ciążę donoszę. Przy 2 urodzonych obie kreski pojawiły się mega szybko i były bardzo wyraźne, 2 poronione były blade i trzeba było się przypatrywać. Znam siebie i swoje ciało.
To według Twojej wiedzy powinnam stracić ciąże, bo była bardzo blada kreska i trzeba było się przypatrywać. Zaraz 8tc. 😅

To według Twojej wiedzy powinnam stracić ciąże, bo była bardzo blada kreska i trzeba było się przypatrywać. Zaraz 8tc. 😅
Ciekawa jestem więc w jakiej sytuacji ja się znajduję skoro nie zrobiłam ani jednego testu w tej ciąży a aktualnie 23+6 😂 No i pomijając fakt wyraźnych krech z lutego a ciąża niestety poroniona.

Ciekawa jestem więc w jakiej sytuacji ja się znajduję skoro nie zrobiłam ani jednego testu w tej ciąży a aktualnie 23+6 😂 No i pomijając fakt wyraźnych krech z lutego a ciąża niestety poroniona.
No, szkoda ze kolezanka przestala wrozyc bo tak sobie mozemy domysłami strzelać a od niej bysmy się moze czegoś nauczyły 🙉🙈

Życzę dużo sił i szczęśliwego rozwiązania!

reklama
Do góry