reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

TABELKA SIERPNIÓWKI 2017

@myycha nie trzeba, ale dzieki za propozycje :-* . Jak "wejde" ktoregos razu na kompa to zerkne ;-) . Albo zmienie sobie tel :p hihi

EDIT: juz wiem co jest grane, to wina mojej appki w tel, bo jak weszlam przez przegladarke, to widze jedna i wyrazna tabelke :-D

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
...i właśnie dlatego ja olewam aplikację i cały czas korzystam z przeglądarki. Co chwilę ktoś czegoś nie widzi wchodząc z aplikacji.
Ja tez jestem moderatorem na innej grupie, ale nie widzę usuniętych postów. Jedynie ślad po ich usunięciu :-p

ja widzę tylko na kompie

A proszę mnie dopisać do tabelki
Justyna, 34 lata (od dzisiaj:p), Mazury, data porodu 2/08, płeć nieznana, imię Róża/Filip, brat Emil

Moje dane do tabelki [emoji2]
Monika,26 lat,termin porodu 2.08,płeć nieznana,imię Julka lub Kubuś,rodzeństwa brak [emoji2]chciałam napisać w wiadomości prywatnej ale nie mogłam wysłać nie wiem dlaczego

Napisane na LENNY w aplikacji Forum BabyBoom

@myycha mogę przejąć tabelkę jeśli jeszcze chcesz, ale tylko jeśli da się edytować ją na telefonie bo nie mam stałego dostępu do kompa.

@myycha mogę przejąć tabelkę jeśli jeszcze chcesz, ale tylko jeśli da się edytować ją na telefonie bo nie mam stałego dostępu do kompa.
Wiesz co, zobacze czy da sie edytowac w komorce, ale watpie. Z nia troche bawienia jest, bo jak uzupelniam to potem robie screeny, łączę (bo juz za dluga na jednego screena) i obrabiam, zeby moc wkleic w formie zdjecia. Żeby czytelna byla :)

Sent from my LG-K220 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Oczywiście, że mycha nigdzie się nie wybiera. Nu nu nu!
Co do tabelki, chyba nie da rady jej opanować za pomocą telefonu..

Do góry