reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szumis

reklama
Rozwiązanie
U nas mała będzie miała w pokoju tv... a ze teraz te tv są fajne, z funkcjami przeroznymi np. yt itd... to zamierzam jej na yt puszczac wlasnie szumy :D Misia nie kupuje.
Mamy szumisia i super sie sprawdzil. Nie wyobrazalam sobie wlaczania odkurzacza w nocy gdy drugie dziecko spalo, dodatkowo szumisia mozesz zabrac go ze soba do auta, przyczepic do wozka czy gdziekolwiek chcesz. Jak tylko wyszlismy ze szpitala wlaczalismy go za kazdym razem jak maly zasypial ( tak nam doradzila kobitka w sklepie) po paru dniach szumis dzialal jak najlepsza kolysanka.

reklama
A ja kupiłam szumisia z automatycznym włączaniem gdy dziecko zaplacze i oddałam. Masakra mi się wydawał, zamierzam teraz kupić z aplikacją na telefon, zawsze mogę przyciszyc, zmienić szum itd.

reklama
Do góry